Datum: 23-01-2022 - 07:50

08
nov
'20
Het grote geheim van het Sinterklaascadeau in Noordwijkerhout. (Sint doet oproep aan de kinderen)
Geschreven door Sinterklaas

Het grote geheim van het Sinterklaascadeau in Noordwijkerhout. (Sint doet oproep aan de kinderen)

Beste grote en kleine kinderen van Noordwijkerhout, Goed nieuws! We zijn onderweg naar Nederland en Noordwijkerhout! Op 14 november komen we aan, maar helaas kunnen jullie er dit jaar niet allemaal bij zijn. Ik heb alvast wat Pieten vooruit gestuurd om alles weer te regelen. Misschien heb je er stiekem wel eentje gezien? Mijn Pieten hebben in de etalages van de winkels in Noordwijkerhout....

alvast wat cadeaus neergezet. (zie foto's in de fotogalerij) Dat is gezellig, maar deze cadeaus zijn natuurlijk niet voor de mensen die ik de winkel werken. Deze cadeaus zijn voor jullie, kinderen! Klik hier voor de deelnemende winkeliers en de foto's staan in de fotogalerij.

Hoe we gaan zorgen dat deze cadeaus bij jullie komen, dat houd ik nog even geheim. Op 14 november onthullen we het geheim van het cadeau van Sinterklaas op Blik op Noordwijkerhout om 18.30 uur. Jullie kunnen dat daar allemaal zien. Dus houdt dit goed in de gaten.

Sinterklaas wil jullie nog iets anders vragen.
Ik kom in Noordwijkerhout altijd aan in de Haven en wordt daarna door de burgemeester ontvangen op het bordes van het gemeentehuis. Het is dan een groot feest in Noordwijkerhout. Dat kan helaas niet doorgaan dit jaar. Daarom lijkt het mij zo leuk als jullie het thuis gezellig maken. Versier het raam met een mooie tekening of schilderij van de Piet Ozosnel of van mij!

Tijdens de intocht krijg ik altijd heel veel tekeningen van jullie. Die hang ik dan op in het grote kasteel van Sinterklaas. Om te zorgen dat het ook dit jaar in het kasteel weer feestelijk wordt wil ik vragen of jullie een foto van jullie mooie raam of tekening naar mij willen mailen.

Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij printen ze dan uit en geven ze een mooi plekje. Ik ben benieuwd naar al jullie kunstwerkjes en misschien kom ik wel even bij jullie langs om het zelf te bekijken?

Dag hoor!!

Sinterklaas