Datum: 19-09-2021 - 13:25
06
nov
'20
Met de 'Noordwijk Cadeaubon' krijgt Koop Lokaal extra boost in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Met de 'Noordwijk Cadeaubon' krijgt Koop Lokaal extra boost.

De Retail en horeca in de gemeente Noordwijk zijn dankbaar met het ‘Koop Lokaal’ principe. Veel inwoners van de gemeente Noordwijk weten de winkels en de horeca in Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk hierdoor beter te vinden. Het gemis van de toerist, de verplichte sluiting van de horecazaken en alle andere coronaregels zijn van grote invloed op de omzet...

Om het ‘Koop Lokaal’ principe een extra boost te geven hebben de winkeliersverenigingen gezamenlijk de Noordwijk Cadeaubon ontwikkeld. Een mooi alternatief in plaats van het traditionele kerstpakket voor medewerkers en/of relaties.

De winkeliersverenigingen in Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee hebben deze actie voor de aankomende feestdagen gestart. Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk ondersteunt het initiatief.

Het bedrijfsleven wordt door Noordwijk Marketing benaderd met informatie en een bestelformulier. Uiteraard kunnen bedrijven ook direct online al de Noordwijk Cadeaubon bestellen via www.noordwijkcadeaubon.nl.

De Noordwijk Cadeaubon is voor particulieren te verkrijgen bij:
* Noordwijk aan Zee -> Sigarenmagazijn Barnhoorn, Hoofdstraat 52
* Noordwijk-Binnen -> Reisbureau de Haan, Kerkstraat 43b
* Noordwijkerhout -> Vink Multimedia, Havenstraat 9a

Meer dan 200 bedrijven in onze gemeente nemen deel en accepteren de cadeaubon. Hoe mooi is het in deze tijd om op deze manier de lokale ondernemers te steunen? En hoe leuk is het om een Noordwijk Cadeaubon te geven en te krijgen?