Datum: 25-06-2021 - 14:36

07
nov
'20
14 luxe parkappartementen in de Engelse Tuin op Landgoed in den Houte in de verkoop gegaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

14 luxe parkappartementen in de Engelse Tuin op Landgoed in den Houte in de verkoop gegaan.

Ervaar de luxe, het comfort en de schoonheid van uw eigen stijlvolle appartement direct in het park van Landgoed in den Houte. Vanaf het ontwaken met vogelgeluiden tot een goed glas wijn in de laatste zonnestralen. De 14 appartementen zijn omgeven door de natuurpracht van de Engelse tuin. Wonen op het landgoed is van het begin tot het einde een ware verwennerij. In één van de 14 parkappartementen...

geniet u van duurzaam wooncomfort, charmante architectuur en uitzicht op een schitterend park. De luxe appartementen variëren in grootte van circa 98 tot 134 m2. De twee riante penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst bijna 195 m2.

Alle appartementen beschikken over minimaal twee slaapkamers en een ruim balkon of dakterras met fantastisch uitzicht. Alle appartementen hebben ten minste één parkeerplaats in de ondergelegen kelder.

Schrijf u nu in
De appartementen zijn nu in verkoop. Bekijk alle woningspecificaties via onderstaande interactieve kaart en schrijf u in voor maandag 16 november 23.59 uur via het formulier in je persoonlijke account!

* Bekijk het koopproces, klik hier.

* Bekijk de specificaties en direct inschrijven, klik hier.

Foto's PR.