Datum: 16-05-2021 - 07:20
03
nov
'20
GIOS viert 75-jarig jubileum in Noordwijkerhout.
Geschreven door GIOS Noordwijkerhout

GIOS viert 75-jarig jubileum.

Wellicht heeft u het al meegekregen, dit jaar viert GIOS Noordwijkerhout haar 75-jarig jubileum. Sinds 15 november 1945 bestaat deze Noordwijkerhoutse gymvereniging al en nog steeds is GIOS een begrip. Vele kinderen en inmiddels dus ook vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn al lid geweest van de vereniging en vele Noordwijkerhouters...

hebben dan ook een link en band met de vereniging. Natuurlijk laat GIOS deze mijlpaal niet zomaar voorbij gaan. Voor de Corona uitbraak was het plan opgevat om een groot feest te geven met allerlei activiteiten in één jubileum weekend.

Helaas bleek dit binnen de richtlijnen niet mogelijk. Maar GIOS heeft dit omgezet naar iets positiefs. Een jaar lang feest!!! Dit hele seizoen zullen er diverse momenten worden georganiseerd waarop dit jubileum gevierd gaat worden.

Om het jubileumjaar te starten is er komende week een feestweek georganiseerd. GIOS viert haar verjaardagsfeest voor alle huidige leden. Ze zullen een feestles krijgen die ze niet snel vergeten en uiteraard zijn er ballonnen en taart op deze verjaardag.

Daarnaast is de nieuwe website gelanceerd, bereikbaar via www.giosnoordwijkerhout.nl. En zullen belangrijke, leuke en interessante items vanaf nu ook via
* Instagram (https://www.instagram.com/giosnoordwijkerhout/)
* Facebook (https://www.facebook.com/gios.noordwijkerhout/).
 verspreid gaan worden. Dit laat wel zien dat ondanks die 75 jaren, GIOS met haar tijd meegaat.

Heb jij ook die band met GIOS van vroeger uit? Zitten jouw kinderen nu bij GIOS? Of lijkt het je gewoon een leuke vereniging? Wees welkom, we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers dus schroom niet om contact op te nemen via de nieuwe website.

Op het moment zoeken we nog naar een bestuurslid en train(st)er, maar ook helpende handjes in andere vormen zijn heel erg welkom. Hoe leuk is het om dan gelijk dit jubileumjaar mee te kunnen vieren? Ook zijn alle kinderen die eens een turnles willen proberen natuurlijk welkom. Neem hiervoor contact op via de nieuwe website.

Hopelijk tot snel als lid of vrijwilliger bij onze mooie en jarige vereniging of bij één van onze leuke en gezellige jubileum activiteiten. Uiteraard houden we jullie verder op de hoogte van alles wat we gaan organiseren via de krant, onze nieuwe website, Facebook en Instagram.