Datum: 17-01-2022 - 11:21
01
nov
'20
Geslaagde Pompoen-workshop en griezelige winnaars bij de Pompoen-wedstrijd in Noordwijkerhout. (uitslagen + foto's + filmpjes)
Geschreven door Organisatie Moordwijkerhout

Geslaagde Pompoen-workshop en griezelige winnaars bij de Pompoen-wedstrijd. (uitslagen + update foto's + filmpjes)

Geen pompoenenfeest op het muurtje rond de Witte Kerk tijdens Halloween maar een digi-pompoenenparty. Gelukkig hebben we wel een geweldige, creatieve en enge collage van digitale pompoenen gekregen. In de week voor Halloween werden bij Greenhouse pompoenworkshops gegeven, waar de deelnemers inspiratie en handige technieken op konden doen...

Aan Astrid van den Berg (Greenhouse), Alex Duivenvoorde (grimeur) en Gabriëlle Schilder (André Schilder Juwelier) de edele taak om als jury een junior-winnaar en een senior-winnaar te kiezen. De jury vond het lastig om de mooiste uit te kiezen en heeft zowel naar de pompoenen als de ingestuurde filmpjes gekeken. In een zoomsessie zijn vanavond de punten uitgebreid besproken en de winnaars gekozen.

Caroline Baars-Damen heeft gewonnen in de senior-categorie. Ze had een heel originele invalshoek gekozen met een positieve, gezellige Mexicaanse Dia de los Muertos variant, gepresenteerd in een leuke slideshow (klik hier). Olivia (4 jaar) werd unaniem tot junior-winnares gekozen. Haar pompoen was grappig, een beetje eng en had een kleinere pompoen opgegeten. Dat laatste vond de jury een erg leuk idee.

Tweede is Fayèn (6 jaar) geworden. De jury vond het een hele mooie pompoen en ook haar de enge setting voor de video en scary make-up vonden ze erg leuk. En dan de derde plaats: Oringo (4 jaar) (klik hier voor het filmpje), Lynn (10 jaar) en Nina (10 jaar) (klik hier voor het filmpje) zijn gelijk geëindigd.

Oringo’s pompoen spuugde groen slijm met spinnen uit, Nina en Lynn hadden hun pompoenen versierd met schorpioenen en slangen. Olivia krijgt een speciale prijs, maar alle junior-deelnemers krijgen een pompoendiploma en een klein prijsje. Iedereen krijgt een mailtje hoe ze hun prijs bij Suzanne’s Feestshop in de Havenstraat kunnen ophalen.

Update foto's PR > van de Pompoen-wedstrijd en de Pompoen-workshop. Klik hier voor nog 4 ingezonden filmpjes.