Datum: 25-11-2020 - 11:23
   
29
okt
'20
Glasvezel in de Bollenstreek komt eraan.
Geschreven door GlasDraad

Glasvezel in de Bollenstreek komt eraan.

Sinds 29 augustus 2020 is GlasDraad Bollenstreek bezig met een glasvezelcampagne in De Zilk, dorpskern de Engel, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Voor bewoners van de buitengebieden, maar ook een aantal adressen in de kleine dorpskernen en lintbebouwing......

Tot en met 16 november 2020 kunnen bewoners zichzelf inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Als 50% van de bewoners en ondernemers zich inschrijft, gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk van start.

Schrijf direct in!
Inschrijven kan tot en met 16 november 2020. Wacht niet te lang, want hoe eerder hoe beter. U krijgt namelijk een vlaggetje voor de deur, en dit zal uw buren ook motiveren om mee te doen! Inschrijven kan via de website) telefonisch (0857-600782) of bij een van de inschrijfavonden van 17:00 – 19:30 uur (zie hieronder).

Dinsdag 3 november: De Schelft – Maandagsewetering 202, Noordwijkerhout
Woensdag 4 november: VVSJC – Lageweg 6, Noordwijk
Donderdag 5 november: De Nachtegaal – Heerenweg 10 – Lisse
Dinsdag 10 november: VVSJC – Lageweg 6, Noordwijk
Woensdag 11 november: De Engeleburcht – Romijnstraat 40, Lisse
Donderdag 12 november: Speeltuin en Zaal Weerestein – Michiel de Ruijterstraat 95, Hillegom
Vrijdag 13 november: De Burgt – Burgermeester Koomansplein 1, Rijnsburg
Zaterdag 14 november: De Schelft – Maandagsewetering 202, Noordwijkerhout  > (11:00-16:00)

Wat zijn de voordelen?
Een glasvezelaansluiting brengt een hele hoop voordelen met zich mee. Zo bent u naast een supersnelle internetverbinding, ook helemaal klaar voor de toekomst. Tot nu toe zijn er namelijk geen beperkingen gevonden qua internetsnelheden bij glasvezel.

Nu we met z’n allen meer thuis zijn, merken we het belang van een stabiele internetverbinding ook. Met het hele gezin thuis werken, studeren, Tv-kijken en gamen is met glasvezel geen enkel probleem. Maar ook voor ouderen is glasvezel van belang, zorg op afstand gaat de laatste jaren steeds belangrijker worden!

Wat kost het?
De aansluitkosten voor uw woning kunt u vinden door middel van het invullen van de postcodechecker op de website van GlasDraad invullen. Via de postcodechecker kunt u direct zien of u in het buitengebied woont of in het coax en kern gebied.

Woont u in het buitengebied, dan betaalt u eenmalig € 2300,- (zonder maandelijkse kosten aan GlasDraad), of u kunt maandelijks vastrecht betalen. Woont u in het kerngebied, dan betaalt u eenmalig € 200,- (zonder maandelijkse kosten aan GlasDraad).

Wat als ik ná 16 november wil meedoen?
Meedoen na 16 november is mogelijk, maar zeker niet aan te raden. Als u inschrijft na 16 november dan krijgt u een persoonlijke offerte. Deze persoonlijke offerte is gebaseerd op de prijs per meter, en is voor de bewoners in het buitengebied minimaal € 3.000,- en voor de bewoners in de kernen minimaal € 1.000,-. Schrijf daarom nu direct in, want ná 16 november wordt het vele malen duurder.

Waar kan ik terecht met vragen?
Bij vragen kunt u altijd terecht bij het team van GlasDraad. U kunt ze telefonisch bellen via 0857-600782 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen op een van de inschrijfavonden, kijk voor de actuele inschrijfavonden op de website.