Datum: 01-06-2023 - 10:45
23
okt
'20
Nieuwe data theaterconcerten Popkoor Bloom in Noordwijk - Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Nieuwe data theaterconcerten Popkoor Bloom.

De twee theaterconcerten van Popkoor Bloom “Vrijheid: Niet te stoppen!”, in Theater De Muze, stonden oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart van dit jaar. Helaas moesten deze concerten wegens de Corona maatregelen worden uitgesteld. Gelukkig heeft Bloom inmiddels twee nieuwe data gevonden, namelijk zaterdag 27 november (20.00 uur) en zondag 28 november (14.00 uur) 2021...

Deze data liggen nog ver in de toekomst. Zowel Bloom als de Muze hopen vurig dat tegen die tijd de Corona maatregelen zijn versoepeld en dat er geen beperking meer rust op de bezoekersaantallen in het theater.

Kaarten
De aangekochte kaarten blijven geldig. Bezoekers kunnen daarmee gebruik maken van de nieuwe data. Er is ook een mogelijkheid om geld terug te vragen, maar Bloom attendeert haar fans graag op de optie om het reeds betaalde entreegeld aan het koor te doneren.

Donatie
Het annuleren en verplaatsen van de voorstelling, wegens de opgelegde Coronamaatregelen, brengt voor Popkoor Bloom veel extra kosten met zich mee. Deze kosten drukken fors op de verenigingskas. Donaties zijn voor het koor dan ook zeer welkom en alle mogelijke steun wordt door de zangers en zangeressen van Bloom dankbaar op prijs gesteld!

Vacatures
Bloom heeft momenteel vacatures in de bas en tenor partij. De voorkeur gaat uit naar jongvolwassenen en volwassenen van middelbare leeftijd. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga voor meer informatie naar www.popkoorbloom.nl.

Foto: ByMo Fotografie