22
okt
'20
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Echtparen binnenkort 25, 40, 50, 60, 65, 70 jaar getrouwd? Laat het BON weten voor een felicitatiebericht.

In het familieberichten-item 'huwelijksjubilea' op Blik Op Noordwijkerhout / De Zilk, geven we graag aandacht aan bruidsparen die 25, 40, 50, 60, 65, 70 jaar getrouwd zijn. Viert u of vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie...

van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en eventuele tekst weten. We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het bericht kan dan als verrassing voor het bruidspaar online geplaatst worden. Tip de redactie van Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden.

BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor een passend verhaal, als u dat wilt, kunt u bij de tekst de volgende verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.