Datum: 02-06-2023 - 20:56
21
okt
'20
Help de dieren verhuizen! Word vriend van De Dierenhoeve  in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve
Foto's Redactie BON

Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve beklinkt samenwerking met nieuwe partners.

Actor Consultancy en partner “BLiNG begeleiding” is vanaf 1 juli in partnerschap verbonden aan De Dierenhoeve als het gaat over dagbesteding en (opleiding)trajecten. Dagbesteding voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt is een van de belangrijkste pijlers van De Dierenhoeve, uiteraard naast het zijn van een hele mooie (kinder)boerderij...

Vanuit de samenwerking van Limes Praktijkonderwijs met Actor consultancy is er nu ook een mooie werkplek voor de leerlingen van Limes gecreëerd op De Dierenhoeve. Sinds september zijn de Limes leerlingen uit leerjaar 3 tijdens de snuffelstage actief op De Dierenhoeve. Dit zijn twee groepen van elk 6 leerlingen onder leiding van medewerkers van de school die actief zijn op het gebied van techniek en groen.

Tijdens deze snuffelstage krijgen de leerlingen de kans om kennis te maken met de vele afwisselende werkzaamheden op De Dierenhoeve. Het trainen en beheersen van goede werknemersvaardigheden staat hierin centraal. Dat dit alles ook nog op zo’n unieke locatie kan plaatsvinden is een welkome bijkomstigheid voor deze leerlingen.

Dinsdag 13 oktober is deze samenwerking beklonken met een gezamenlijke foto sessie, waarbij de stagecoördinatoren en leerkrachten van Limes, directie Actor en bestuur van De Dierenhoeve aanwezig waren.

Foto's PR.