Datum: 19-04-2021 - 12:09

21
okt
'20
Noordwijkerhouters helpen de Meilandjes verhuizen van Chateau Marillaux naar woonboerderij Hengelo. (foto's + uitzending gemist)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhouters helpen de Meilandjes verhuizen van Chateau Marillaux naar woonboerderij Hengelo. (foto's + uitzending gemist)

Vrijdagmiddag 16 oktober presenteerde kasteelheer Martien Meiland in Huis ter Duin in Noordwijk zijn boek/autobiografie: 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'. Als vervolg op deze boekpresentatie hielden Martien en Erica op zaterdag 17 oktober een signeersessie voor kopers van zijn boek in de winkel van zijn dochter Montana in de Hoofdstraat in Noordwijk....

Afgelopen maandagavond heeft u in de aflevering van Chateau Meiland kunnen zien hoe Noordwijkerhouter Peter van Tol met zijn vrachtwagen, met de opvallende reclame van Timmers Verpakkingen, weer met enige 'overhangende takken' problemen bij het chateau arriveerde. Peter verhuisde met zijn vrachtwagen de Meilandjes in het voorjaar van 2019 ook al van Noordwijkerhout naar Frankrijk.

Begin augustus vond de verhuizing naar de nieuwe woonboerderij van de Meilandjes in het Achterhoekse Hengelo al plaats en afgelopen maandagavond 19 oktober was het inpakken van de vrachtwagen te zien op SBS6 > klik hier voor uitzending gemist. Het chateau in Frankrijk staat nog wel steeds te koop, mocht u interesse hebben? Klik dan hier. 

Morgen donderdagavond 22 oktober zien we in de volgende aflevering de aankomst van de verhuiswagen in het Achterhoekse Hengelo (niet in Twente). De intussen ook al beetje bekende Nederlander geworden Martiens broer Jaap, helpt de familie bij het uitpakken van de vele spullen uit Frankrijk. U kunt de uitzending bekijken via SBS6 om 20.30 uur. 

In de talkshow van Jeroen Pauw gaven Martien en Erica een tijdje geleden aan dat na twee jaar Chateau Meiland de koek op was. "Privé heb je niet meer, je zit natuurlijk met al die mensen onder dat dak. En dat twee jaar doen is denken wij wel genoeg". Wat ze straks naast het huidige televisiewerk van Martien gaan doen is nog onduidelijk. "We zijn impulsieve mensen, dus we gaan wel zien wat we weer gaan doen".

Op maandag 19 oktober was Martien nog te gast bij OP1 van de NPO om te praten over zijn nieuwe boek, zie hieronder voor uitzending gemist.

Foto's PR en BON > tv uitzending SBS6.