Datum: 21-10-2020 - 06:26
   
18
okt
'20
Martien Meiland presenteert zijn autobiografie in Huis ter Duin: 'Van Burgemeesterszoontje tot Kasteelheer'. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Martien Meiland presenteert autobiografie in Huis ter Duin. (foto's+ update interviews RTL-Boulevard en SBS6 Shownieuws)

Vrijdagmiddag 16 oktober in Huis ter Duin heeft Martien Meiland aan de aanwezige pers, familie en dierbare vrienden zijn boek gepresenteerd: 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'. Columnist en schrijver Jan Dijkgraaf is tijdens de coronatijd enige weken te gast geweest bij Chateau Meiland en heeft daar het levensverhaal van Martien opgeschreven....

Met de biografie hoopt Martien dat mensen hem ècht leren kennen. 'Veel mensen denken mij goed te kennen omdat ze de serie kijken, maar dat is helemaal niet zo', volgens Martien. Martien heeft in zijn leven zoveel meegemaakt, veel mensen weten dat niet. Het werd tijd dat daar verandering in kwam.

In eerste instantie wilde Martien niet meewerken aan een biografie, na een verzoek van Jan Dijkgraaf. Maar door de lockdown kwam er meer tijd vrij, er waren immers geen gasten op het chateau, en stemde hij toch in met het schrijven van het boek.

In het boek wordt werkelijk alles geschreven over de hoogte- en dieptepunten in het leven van Martien, niets wordt verzwegen. Ook Erica, Montana, Maxime, broer Jaap en schoonmoeder Jenny komen in het boek aan het woord. Het boek is vanaf 31 oktober te koop bij de boekhandels of bestel een luxe exemplaar met extraatjes nu online via www.osjato.nl, dan ligt het boek morgen in je brievenbus.

Op de rode loper liepen naast de familie Meiland nog verschillende andere BNers als gast bij de boekpresentie, waaronder Jeroen van der Boom, Britt Dekker, Evert Santegoeds en Hagenees Henk Bres en een aantal andere BNers (bekende Noordwijkerhouters)....

Broer Jaap (de bloemstukken met de Calla's op de foto's zijn van hem) mocht als eerste uit handen Martin het boek in ontvangst waarbij hij de woorden zei "Pak er een lekker flesje wijn bij Jaap en ga lezen, lezen, lezen......". 

Er zijn die middag televisieopnames met interviews gemaakt en die zijn terug te zien bij:

* RTL Boulevard > klik hier voor deel 1

* RTL Boulevard > klik hier voor deel 2

* SBS Shownieuws > klik hier.

* POWned > daar is tot nu toe niets van terug te zien.

Nieuwsitem op BON 17-10-2020: Martien Meiland signeert flink aantal boeken in de winkel van Montana. (foto's)

Foto's BON.