Datum: 01-06-2023 - 10:57
16
okt
'20
Moordwijkerhout 2020: net iets anders, net zo griezelig leuk!
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV)
Foto's Redactie BON

Aanpassing Halloween-activiteiten in Moordwijkerhout.

Op 31 oktober, met Halloween, wordt het griezelige Moordwijkerhout georganiseerd in Noordwijkerhout. Om deze dag naast griezelig ook veilig te houden in verband met de coronamaatregelen zijn er wat aanpassingen gedaan aan het programma van Moordspel en Pompoenwedstrijd, de verkleedwedstrijd is helaas afgelast...

Moordspel
Het moordspel zal volledig online plaatsvinden. Even veel mysterie, zelfs meer puzzels dan gepland en dat alles op veilige afstand van elkaar. Het moordspel vindt in drie rondes plaats: 17.00 uur, 19.30 uur en 22.00 uur. In teams van zeven wordt via Whatsapp een mysterie opgelost. Je kan je aanmelden als volledig team of met minder mensen, dan zorgen wij ervoor dat jullie groep detectives compleet wordt.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gewenste teamindeling en tijd, maar kunnen hiervoor geen garanties geven. Het team dat het snelst is, de minste hints nodig heeft en de meeste bonuspunten verdiend heeft is aan het einde van de avond de winnaar. Dit zal bekend gemaakt worden op de Facebook pagina van de NOV. Meld je snel aan voor dit spannende spel via nov.nu/aanmelden-next-event.

Pompoenwedstrijd
De pompoenwedstrijd zal grotendeels online plaatsvinden. Na aanmelding via www.nov.nu/aanmelden-next-event bestel je een pompoen op de website van Greenhouse voor slechts 1 euro. Door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je je vervolgens aanmelden voor een van de gratis workshops bij Greenhouse (28 oktober 12 uur, 14 uur of 16 uur; 29 oktober 14 uur of 16 uur; 30 oktober 12 uur, 14 uur of 16 uur; 31 oktober 9 uur, 11 uur of 13 uur).

Deze workhops vinden uiteraard volledig coronaproof plaats. Meld je hiervoor dus af en blijf thuis als je klachten hebt! Op 31 oktober verzamelen we van alle pompoenen beeldmateriaal. Maak een foto/filmpje/reportage van maximaal 30 seconden waarbij jijzelf minimaal een keer in beeld bent zodat we zeker weten dat het jouw eigen pompoen is en mail dit uiterlijk 31 oktober om 20.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jury gaat dan in beraad en rond middernacht zal de uitslag bekend gemaakt worden via de Facebook pagina van de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV).

Verkleedwedstrijd
We hebben helaas moeten besluiten dat de verkleedwedstrijd dit jaar niet door kan gaan. Bewaar je angstaanjagende kostuum dus goed of denk vast na over wie je volgend jaar graag zou willen zijn. We zien jullie graag terug in jullie griezelige outfits in 2021!