Datum: 21-10-2020 - 06:31
   
18
okt
'20
Update: Acht mogelijkheden voor 'Lekker thuis uit eten' via de Noordwijkerhoutse horeca.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Update: Acht mogelijkheden voor 'Lekker thuis uit eten' via de Noordwijkerhoutse horeca.

Door de nieuwe coronamaatregelen krijgt de horeca (restaurants en café's) door een noodgedwongen sluiting, opnieuw flinke klappen te verwerken in deze coronacrisis. Maar net als bij de vorige coronasluiting in het voorjaar gaan een aantal restaurants, cafetaria, bowling- en golfcentra niet bij de pakken neerzitten en gaat men weer over tot het....

door uzelf op te halen of het bezorgen hun heerlijke maaltijden aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten. De bij de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout hieronder aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis of u kunt het daar ophalen.

We geven u ook een update betreffende All American Bowling en Golfbaan Tespelduyn, waarbij hun horeca gesloten is maar iedereen nog van harte welkom is om te bowlen, midget-golf en golfen te spelen. Café van der Geest heeft voor u nog een heerlijk pakket met speciale bieren voor u te koop.


Brasserie Op Dorp:
Onze Brasserie Op Dorp afhaal/bezorgservice is vanaf vandaag geopend. Helaas kunnen wij jullie tijdelijk niet in onze brasserie verwelkomen, maar we zijn nog wel geopend voor 'take away & bezorgen'. Dus geen zin om te koken? Maar wel zin om thuis uiteten te gaan? Bestel dan nu jouw favoriete Brasserie Op Dorp gerechten (klik hier voor het menu) voor thuis. Iedere donderdag t/m zondag kunt u van deze heerlijke gerechten genieten. 

Bestellen kan iedere dag tussen 11:00 uur tot 18:00 uur via 0252-255877 en ophalen kan (iedere donderdag t/m zondag) tussen 17:00 uur tot 20:00 uur! Wilt u het liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook, bij een besteding van minimaal € 25,- brengen we de heerlijke gerechten tot aan de voordeur. (Omgeving Noordwijkerhout) Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte de aankomende tijd. En we hopen jullie weer snel te mogen ontvangen in onze Brasserie. Veel liefs, Team Op Dorp


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Lieve mensen, helaas moeten wij onze deuren de komende tijd weer sluiten. Maar niet getreurd! Wij gaan door met afhalen en thuisbezorgen. Klik hier voor het menu. Van dinsdag t/m zondag kun je vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur afhalen of de maaltijd thuis laten bezorgen. Bestellingen kunnen van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur worden doorgegeven op ons bestelsysteem www.deruigenhoek.nl of vanaf 17.00 uur telefonisch telefoonnummer: 0252 372435. We zien jullie bestellingen graag tegemoet!!


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
We gaan weer BEZORGEN & AFHALEN! Op veler verzoek zijn de spareribs terug op het menu (klik hier), is de wildstoof voorpret voor de aankomende wildavonden en hebben we pizza als comfortfood! Daarbij kun je elke zondag ons ontbijtje thuis (of natuurlijk bij iemand anders) laten bezorgen! Bestellen doe je eenvoudig via onze website: www.como-co.nl/bezorgen.


Eeterij De Beleving
Beste gasten, Helaas is het bij ons ook tijdelijk niet meer mogelijk om te ontbijten, lunchen of dineren, maar niet getreurd! Want onze deuren blijven nog wel open voor afhaal! U kunt bij ons terecht voor lunch en diner tijdens de herfstvakantie! Klik hier voor het menu. > 0252-370410. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Wel leven we de regels van het RIVM streng na; dit betekent dat er slechts één persoon per bestelling naar binnen mag in het restaurant, kunnen wij helaas geen consumptie aanbieden tijdens het wachten en is de binnenspeeltuin gesloten. Wij hopen u snel te zien! (PS: de luxe kaasfondue is helaas alleen voor parkgasten) 


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Wapen’s thuisbezorgd & afhaalmenu. We blijven trouw aan onze gasten. Vanaf donderdag gaan we weer volop 'thuis uit eten'. Team Wapen is er klaar voor. Het nieuwe menu is af en naast onze vertrouwde klassiekers ook weer heerlijk winters wild. Steek de kaarsjes thuis maar aan en wij komen u een heerlijk diner bezorgen. Bestellingen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.00 en 20.00 uur bij u thuis.

Liever afhalen? Geen probleem. Hiervoor belt u ook uw bestelling door tussen 11.00 uur en 17.00 uur. U geeft de tijd door wanneer u het af wilt halen, wij zorgen ervoor dat het lekker warm klaar staat om mee te nemen. We zorgen graag voor u en we zorgen graag voor elkaar. We hopen met elkaar deze periode zo goed mogelijk door te komen, en u daarna weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Klik hier voor het menu.


Restaurant Hudson:
Lieve gasten, Eerlijk gezegd best een klap in ons gezicht weer 4 weken dicht. Wij gaan vanaf vandaag onze 'take away service' weer op volle kracht aanzetten. Bestellingen van Hudson gerechten doe je eenvoudig online via onze website of telefonisch 0252-740100. De bestellingen kunnen dan afgehaald worden aan de Dorpsringweg, er kan helaas niet bezorgd worden. Van vrijdag t/m zondag kun je heerlijk genieten van de burgers en menu's. Wij staan er weer helemaal klaar voor en hebben er zin in.


Cafetaria De Koetiller:
Per heden zijn we van dinsdag t/m zondag overdag geopend voor afhalen en van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging. Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan. Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat en dat hierdoor er zo min mogelijk mensen in de zaak aanwezig zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Klik hier voor het menu.
Café van der Geest 
Ook Café van der Geest in Noordwijkerhout heeft de deuren weer moeten sluiten. Maar zij willen u thuis laten genieten van de heerlijke speciaalbiertjes. U kunt nu 'De 10 van Van der Geest' bestellen. 10 heerlijke speciaalbiertjes voor de prijs van €27,50. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ophalen kan op donderdag of vrijdag tussen 16.00-18.00 volgens afspraak. Let op: OP = OP!  www.cafevandergeest.nl.

 


Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.
Corona-maatregelen per 14 oktober 2020
1. Horeca = gesloten
2. Golfen, golfles en FootGolfen blijft doorgaan.
3. Oefenen kan van 7.00 - 22.00 uur
4. Receptie is open van 8.30 - 17.30 uur
Tips:
- Boek starttijd 24 / 7 online https://golfbaantespelduyn.nl/reserveren/ 
- Ballenmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie van 8.30 - 17.30 uur
5. Wél mogelijk om mee te nemen:
- Drankjes: 8.30 - 17.00 uur
- Broodjes: 10.00 - 16.00 uur
Bestelling kunt u bij receptie plaatsen. 
Klik hier voor meer informatie.
All American Bowling
Bowling en Minigolf zijn geopend maar helaas zonder een, drankje, hapje of grill diner. De horeca is tot nader order gesloten.
Wij zijn geopend met de volgende regels:
1. Registratie & Gezondheids Check.
2. Minstens 2x Handdesinfectie.
3. Houd 1.5 afstand volg looprichting
4. Je groep bestaat uit maximaal 4 pers.
5. Meer dan 4 personen één huishouden
6. Nazitten na het bowlen niet mogelijk.
7. Met League bowling horeca gesloten.
8. Maximaal 1 uur bowlen toegestaan.
9. Maximaal 30 gasten aanwezig
10. Petfles frisdrank meenemen is ok
11. Alcoholische dranken niet toegestaan.

Volg ten alle tijden de aanwijzingen van onze medewerkers op. Kinderen t/m 12 jaar zijn uitgesloten van de regel maximaal 4 personen maar moeten zich wel houden aan de andere corona regels. U bowlt bij ons op bowlingschoenen. De zitjes worden tussendoor ontsmet. Het dragen van een mondkapje mag maar is niet verplicht. Klik hier voor meer info.

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON of via onze ADRESSENPAGINA.