20
nov
'20
Update: Acht mogelijkheden voor 'Lekker thuis uit eten' via de Noordwijkerhoutse horeca.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Genoeg mogelijkheden voor 'Lekker thuis uit eten' via de Noordwijkerhoutse horeca.

Door de coronamaatregelen krijgt de horeca (restaurants en café's) door een noodgedwongen sluiting, opnieuw flinke klappen te verwerken in deze coronacrisis. Maar net als bij de vorige coronasluiting in 2020 gaan een aantal restaurants, cafetaria, bowling- en golfcentra niet bij de pakken neerzitten en gaat men weer over tot het....

door uzelf op te halen of het bezorgen hun heerlijke maaltijden aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten, ook met de komende feestdagen. De bij de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout hieronder aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis of u kunt het daar ophalen, zie de menu's.


Brasserie Op Dorp:
Brasserie Op Dorp afhaal/bezorgservice. Helaas kunnen wij jullie tijdelijk niet in onze brasserie verwelkomen, maar we zijn nog wel geopend voor 'take away & bezorgen'. Dus geen zin om te koken? Maar wel zin om thuis uiteten te gaan? Bestel dan nu jouw favoriete Brasserie Op Dorp gerechten (klik hier voor het menu) voor thuis. Iedere donderdag t/m zondag kunt u van deze heerlijke gerechten genieten. 

Bestellen kan iedere dag tussen 11:00 uur tot 18:00 uur via 0252-255877 en ophalen kan (iedere donderdag t/m zondag) tussen 17:00 uur tot 20:00 uur! Wilt u het liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook, bij een besteding van minimaal € 25,- brengen we de heerlijke gerechten tot aan de voordeur. (Omgeving Noordwijkerhout) Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte de aankomende tijd. En we hopen jullie weer snel te mogen ontvangen in onze Brasserie. Veel liefs, Team Op Dorp


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Lieve mensen, helaas moesten wij onze deuren weer sluiten. Maar niet getreurd! Wij gaan door met afhalen en thuisbezorgen. Klik hier voor het menu. Van dinsdag t/m zondag kun je vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur afhalen of de maaltijd thuis laten bezorgen. Bestellingen kunnen van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur worden doorgegeven op ons bestelsysteem www.deruigenhoek.nl of vanaf 17.00 uur telefonisch telefoonnummer: 0252 372435. We zien jullie bestellingen graag tegemoet!!


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
We gaan weer BEZORGEN & AFHALEN! Op veler verzoek zijn de spareribs terug op het menu (klik hier), is de wildstoof voorpret voor de aankomende wildavonden en hebben we pizza als comfortfood! Daarbij kun je elke zondag ons ontbijtje thuis (of natuurlijk bij iemand anders) laten bezorgen! Bestellen doe je eenvoudig via onze website: www.como-co.nl/bezorgen.


Eeterij De Beleving
Beste gasten, Helaas is het bij ons ook tijdelijk niet meer mogelijk om te ontbijten, lunchen of dineren, maar niet getreurd! Want onze deuren blijven nog wel open voor afhaal! U kunt bij ons terecht voor lunch en diner tijdens de herfstvakantie! Klik hier voor het  nieuwe menu (vanaf 4 maart 2021). > 0252-370410. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Wel leven we de regels van het RIVM streng na; dit betekent dat er slechts één persoon per bestelling naar binnen mag in het restaurant, kunnen wij helaas geen consumptie aanbieden tijdens het wachten en is de binnenspeeltuin gesloten. Wij hopen u snel te zien! (PS: de luxe kaasfondue is helaas alleen voor parkgasten) 


Landgoed Tespelduyn
Helaas kunnen wij u tijdelijk niet in ons restaurant verwelkomen, maar onze heerlijke gerechten zijn zowel af te halen op Landgoed Tespelduyn als thuis te laten bezorgen. Bestel nu uw favoriete Tespelduyn gerechten voor thuis! Dagelijks kunt u genieten van onze lunchgerechten en van woensdag t/m zondag van onze dinergerechten. Bekijk de menukaart met lunch, high tea en diner op www.tespelduyn.nl/thuis

Bestellen kan iedere maandag t/m dinsdag tussen 09:00 uur en 15:30 uur en op woensdag t/m zondag tussen 09:00 uur en 19:30 uur. Ophalen of laten bezorgen kan iedere maandag t/m dinsdag tussen 12:00 uur en 16:00 uur en op woensdag t/m zondag tussen 12:00 uur en 20:00 uur. Bij een besteding van € 20,- brengen we de heerlijke gerechten gratis tot aan de voordeur! Bezorgbestellingen uitsluitend via iDEAL of per pin. Wij bezorgen in Noordwijkerhout, De Zilk, postcode 2204 in Noordwijk en postcode 2161 AR en 2161 AS in Lisse.  


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Wapen’s thuisbezorgd & afhaalmenu. We blijven trouw aan onze gasten. We gaan weer volop 'thuis uit eten'. Team Wapen is er klaar voor. Het nieuwe menu is af en naast onze vertrouwde klassiekers ook weer heerlijk winters wild. Steek de kaarsjes thuis maar aan en wij komen u een heerlijk diner bezorgen. Bestellingen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.00 en 20.00 uur bij u thuis.

Liever afhalen? Geen probleem. Hiervoor belt u ook uw bestelling door tussen 11.00 uur en 17.00 uur. U geeft de tijd door wanneer u het af wilt halen, wij zorgen ervoor dat het lekker warm klaar staat om mee te nemen. We zorgen graag voor u en we zorgen graag voor elkaar. We hopen met elkaar deze periode zo goed mogelijk door te komen, en u daarna weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Klik hier voor het menu.


Restaurant Hudson:
Lieve gasten, De komende weekenden verzorgen wij geen take away vanuit de vestiging Noordwijkerhout. Wij gaan achter de schermen met ons team aan de slag om jullie een nog betere service te kunnen geven als we weer open mogen. Wij hopen jullie weer heel snel te mogen ontvangen, Liefs team Noordwijkerhout.


Cafetaria De Koetiller:
Per heden zijn we van dinsdag t/m zondag overdag geopend voor afhalen en van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging. Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan. Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat en dat hierdoor er zo min mogelijk mensen in de zaak aanwezig zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Klik hier voor het menu.


Snackbar Willemse:
De beste snacks kunt u afhalen en bestellen bij onze vestiging, zie ons menu! Ons eten wordt met zorg bereid. Klik hier om te bestellen.Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.
Corona-maatregelen per 14 oktober 2020
1. Horeca = gesloten (wel eten laten bezorgen)
2. Golfen, golfles en FootGolfen blijft doorgaan.
3. Oefenen kan van 7.00 - 22.00 uur
4. Receptie is open van 8.30 - 17.30 uur
Tips:
- Boek starttijd 24 / 7 online https://golfbaantespelduyn.nl/reserveren/ 
- Ballenmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie van 8.30 - 17.30 uur
5. Wél mogelijk om mee te nemen:
- Drankjes: 8.30 - 17.00 uur
- Broodjes: 10.00 - 16.00 uur
Bestelling kunt u bij receptie plaatsen. 
Klik hier voor meer informatie.
All American Bowling
Bowling en Minigolf en de horeca zijn tot nader order gesloten.

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON of via onze ADRESSENPAGINA.