Datum: 29-10-2020 - 08:58
   
09
okt
'20
Naamswijziging voor Mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Naamswijziging voor Mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout.

Na bijna 45 jaar verandert Mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout haar naam in Hogervorst. De afgelopen jaren groeit het bedrijf en verkopen zij hun machines steeds vaker in een groter gebied en ook internationaal. “Onze internationale klanten hadden moeite met de uitspraak...

van de voornaam van mijn vader, de oprichter van ons bedrijf”, aldus Erik Hogervorst die samen met broer André het bedrijf nu leidt. Hogervorst voert de naamswijziging per direct door.

Koerswijziging
Omdat de wereld snel verandert, heeft Hogervorst er voor gekozen actief in te zetten op het verder professionaliseren van het bedrijf. André Hogervorst: “We zijn gestart met de ontwikkeling van nieuwe serviceconcepten. We zorgen er ook voor dat alles wat we doen beter zichtbaar wordt.

Daarvoor hebben we ons nieuwe merk Hogervorst ontwikkeld en zijn er plannen voor de verbouwing van ons complete pand aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout. Zo ontwikkelt ons bedrijf zich verder en zijn wij er zeker van dat we onze nieuwe en bestaande klanten ook in de toekomst goed kunnen blijven bedienen.”

Naast machines van de merken Hos en Mazzotti (spuitmachines), verkoopt en onderhoudt Hogervorst ook de merken Kubota (tractoren) en Yale (vorkheftrucks). Het bedrijf is groot geworden met het ontwerpen van maatwerkoplossingen voor hun klanten in de bollenstreek.

Nieuw logo Hogervorst.