Datum: 21-10-2020 - 06:39
   
08
okt
'20
Meer dan miljoen kijkers voor Chateau Meiland en Martien genomineerd voor Televizier-Ster Talent 2020. (uitzending vanavond)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Martien Meiland "Ik sta met één been in het graf en dan word ik toch nog genomineerd voor Televizier-Ster Talent 2020". (uitzending vanavond)

De afgelopen weken kunnen we maar liefst twee keer per week genieten van de belevenissen, van de van oorsprong Noordwijkerhouter Martien Meiland in het tv-programma van Chateau Meiland. Iedere uitzending van de familie trekt nog steeds meer dan 1 miljoen kijkers en dat is voor SBS6 een echte kijkcijfer hit geworden.... 

Vorig jaar won Chateau Meiland de Gouden Televizier Ring en dit jaar is Martien Meiland genomineerd voor Televisie-Ster Talent 2020. In de uitzending van RTL Boulevard in september kreeg Martien, in het bijzijn van Erica en Maxime, het goede nieuws te horen (kIik hier voor het filmpje van RTL Boulevard).

Wanneer Martien het fantastische nieuws hoort, slaakt hij een van zijn welbekende gilletjes. "Ik sta met een been in het graf en dan word ik toch nog genomineerd als talent!" Zou het Martien dus gaan lukken om opnieuw een prijs in de wacht te gaan slepen?

Tijdens de live uitzending, vanavond vanaf 20.30 uur op NPO1, kan er alleen gestemd worden op de categorie 'Gouden Televizier Ring'. De  genomineerden in de overige categorieën, waaronder dus Martien Meiland voor Televisie-Ster Talent, zijn gekozen door een vakjury. Daar kan niet op gestemd worden maar worden tijdens de uitzending bekend gemaakt.

Foto uitzending RTL Boulevard.