Datum: 21-10-2020 - 07:24
   
06
okt
'20
Voorzitters VVSB, Northa en wethouder Sjaak v/d Berg leggen 'eerste steen' (3) nieuw clubgebouw Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Voorzitters VVSB, Northa en wethouder Sjaak v/d Berg leggen 'eerste steen' (3) nieuw clubgebouw Sportpark De Boekhorst. (foto's)

Wethouder Sjaak van den Berg legde op 5 oktober 2020 symbolisch de 1e steen van het nieuwe clubgebouw op Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. Hij deed dat samen met de voorzitter van VVSB, Arjan Broekhof, en de voorzitter van Northa, Joke Brouwer. Het clubgebouw kan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt...

 

Boekhorst Multifunctioneel clubgebouw
De bouw van een multifunctioneel clubgebouw vindt plaats in opdracht van de gemeente Noordwijk. De bouw maakt onderdeel uit van de totale renovatie van Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. Het nieuwe multifunctionele clubgebouw biedt straks ruimte aan voetbalvereniging VVSB, handbalvereniging Northa, een buitenschoolse opvang (BSO) en een praktijk voor fysiotherapie.

Oplevering gebouw
Na vele voorbereidende werkzaamheden zijn de bouwwerkzaamheden inmiddels in volle gang. De planning is erop gericht om eind mei 2021 het clubgebouw casco op te leveren. De verenigingen zorgen zelf voor de afwerking van de binnenkant van het clubgebouw. Het clubgebouw kan dan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

Foto's BON.