Datum: 21-10-2020 - 06:20
   
02
okt
'20
Inloopmiddag 'Ontmoeting & delen na het verlies van een dierbare' afgelast in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Inloopmiddag 'Ontmoeting & delen na het verlies van een dierbare' afgelast.

Elke eerste maandag van de maand houdt Het Uitvaarthuys Dorpsstraat 31 in Noordwijkerhout, een inloop voor mensen die steun zoeken na het verlies van een dierbare. Door de nieuwe coronamaatregelen zal op 5 oktober de middag helaas niet doorgaan. Dat spijt ons zeer dat we op deze dag niet bij elkaar kunnen zijn....

 

U geen steun en troost kunnen geven. Wij hopen dat we snel weer kunnen starten met deze inloopmiddagen. Als u vragen heeft of u wilt even praten, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail of per telefoon.

Wat te doen na het overlijden van uw dierbare in deze corona tijd.

Als de arts is geweest kunt u ons bellen. Wij komen naar u toe. Niet alle uitvaartverzorgers komen nog langs, maar wij willen de naasten zoveel mogelijk bijstaan in deze moeilijke tijd. Uiteraard houden ook wij ons aan de regels van het RIVM. Dat betekent dat wij u vragen om bij het eerste gesprek niet teveel mensen aanwezig te laten zijn en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Als de naasten in quarantaine zijn zullen wij een mondkapje dragen. Als uw dierbare is overleden aan het corona virus zullen de verzorgers in beschermde kleding binnenkomen om uw dierbare te verzorgen. Opbaren thuis of in een van onze rouwkamers is gewoon mogelijk. Er kan nog steeds worden gekozen voor begraven of cremeren.

De kerken en de crematoriums zijn open, maar houden zich ook aan het RIVM, in elke Kerk of crematorium kan het aantal personen die aanwezig mogen tijdens het afscheid verschillend zijn. Er is altijd de mogelijkheid in de Kerken en in de crematoriums mee te kijken via de livestream of via Kerkomroep meeluisteren in de Kerken. Condoleren na de begrafenis of crematie is ook mogelijk.

Wij hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd, heeft u nog vragen laat het ons weten.

Wij zijn er voor u.

Met vriendelijke groet,

Het Uitvaarthuys,
Anneke en Joost Beunder
06 19279821