Datum: 21-10-2020 - 06:55
   
02
okt
'20
Burgemeester Wendy Verkleij ontvangt 1e jaarprogrammaboekje ODI. in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Burgemeester Wendy Verkleij ontvangt 1e jaarprogrammaboekje ODI.

Op vrijdag 2 oktober ontving burgemeester Wendy Verkleij het nieuwe jaarprogrammaboekje van ODI. Hierin staat welke leuke voorstellingen dit jaar op de planken worden gebracht. Ook kun je lezen hoe je donateur kan worden en hoe je aan kaarten voor de voorstellingen komt. Burgemeester Verkleij kreeg het 1e exemplaar...


om het belang van cultuur in Noordwijk te benadrukken. Cultuur die nu met de corona-pandemie overal in de knel komt. Zij waardeerde de positieve houding om een jaarprogramma te presenteren. Er zijn al flinke aanpassingen in het programma gemaakt om rekening te houden met het coronavirus.

ODI volgt de RIVM-richtlijnen en zal indien nodig het programma verder aanpassen nu de regels zijn aangescherpt. Alle donateurs en sponsors krijgen een boekje. Actuele aanpassingen worden gecommuniceerd via de lokale pers.

Het hebben van goede contacten met de gemeente is voor de vereniging belangrijk, daarom werd op deze manier toneelvereniging ODI onder de aandacht van onze eerste burger gebracht.

Bij de gemeenteraad heeft de toneelvereniging al een goede basis, meer dan 10% van de raadsleden is lid geweest van ODI. Een prima opstapje om plankenkoorts onder controle te krijgen en te spreken in het openbaar.

De club is druk op zoek naar extra donateurs, spelende leden en ook versterking voor het licht en geluid team. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderschrift foto PR: Burgemeester Wendy Verkleij ontvangt het 1e boekje van Martien van der Poel, secretaris toneelvereniging ODI.