Datum: 21-10-2020 - 06:04
   
02
okt
'20
Wethouder Sjaak van den Berg leest voor op Nationale Voorleesochtend in Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhoutse speurneus Bert Hogervorst leest voor op Nationale Voorleesochtend in Munnekeweij. (foto's+verhaal)

Iedere vrijdagochtend wordt er in Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua door vrijwilligers voorgelezen aan ouderen. Ook dit jaar deed Munnekeweij op vrijdag 2 oktober weer mee aan de Nationale Voorleesochtend. Ieder jaar wordt er op deze speciale ochtend een BNer (Bekende Noordwijkerhouter) gevraagd....

om een prachtig verhaal voor de ouderen van Noordwijkerhout voor te lezen en dit jaar viel deze eer te beurt aan de bekende genealogische speurneus van Noordwijkerhout, de heer Bert Hogervorst. Hij las, onder het genot van een kopje koffie en met wat lekkers erbij van de plaatselijke bakker, het verhaal voor van 'Een rooie brandweerauto' geschreven door Kees van Kooten.

Het voorlezen vond dit keer plaats in de grote Tuinkamer van het woonzorgcentrum, waardoor er toch maximaal 30 bewoners in verband met de coronamaatregelen konden genieten van het verhaal van dit jaar. (klik hier om het verhaal te lezen) Munnekeweij is nog op zoek naar vrijwilligers voor bij het wekelijkse voorlezen. Heeft u nog vragen hierover, kom of bel gerust met Munnekeweij 088-9211400.

Minibieb:
Op zaterdag 19 september deed Woonzorgcentrum Munnekeweij ook mee met de eerste landelijke dag van de Minibieb. In het atrium (grote hal) van Munnekeweij staat een Minibieb die gemaakt is door een vrijwilliger van onze locatie. Kom gerust eens langs, om de boeken in te zien. Wellicht heeft u zelf ook nog wel leesvoer die interessant kan zijn voor de Minibieb.

Foto's BON.