Datum: 21-10-2020 - 07:06
   
01
okt
'20
Vier de oktober woonmaand bij Van Nes Inspiratiehuis in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Vier de oktober woonmaand bij Van Nes Inspiratiehuis.

Een maand vol (interieur)inspiratie, dat is de oktober woonmaand! Oktober is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en dat vieren wij groots bij Van Nes Inspiratiehuis op Gravendam. Zo houden zij een feestelijke opening, is het  nieuwe Inspiratiehuis te bewonderen, kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvend interieuradvies van Lisa...

introduceren zij een nieuw concept én maakt u kans op te gekke prijzen!. Neem snel een kijkje bij het programma of kom op een van de andere dagen in oktober gezellig langs. Lees hier meer over de oktober woonmaand

Het oktober woonmaand programma -  Save the date

1 oktober: Opening van de oktober woonmaand

Oktober gaat van start... en dat betekent dat ook de oktober woonmaand begint! Een maand helemaal in het teken van interieur (met veel inspiratie), leuke events en te gekke winacties. 

2 oktober: Vrijblijvend interieuradvies van Lisa

Nieuw huis gekocht? Bezig met een verbouwing? Of gewoon toe aan een verandering? Reserveer dan nu een half uur om een vrijblijvend interieuradvies van Lisa te ontvangen! Lisa zit voor u klaar om uw wensen te bespreken en een aantal interieurtips te geven om uw interieur een boost te geven. Schrijf u hier in!

3 oktober: Bewonder ons nieuwe Inspiratiehuis

Benieuwd naar ons nieuwe Inspiratiehuis en bent u wel toe aan wat interieurinspiratie? Kom dan op zaterdag 3 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur langs in ons Inspiratiehuis. Een hapje en drankje staan voor u klaar. Bent u er ook bij?

31 oktober: Van Nes Livingshower

Nieuw: de Livingshower! Geen babyshower of bridalshower, maar een Livingshower. Heeft u of iemand in uw vriendengroep een huis gekocht? Dan verdient diegene een prachtige Livingshower vol inspiratie voor het nieuwe huis! Kans maken op de allereerste Livingshower met 5 vriendinnen? Klik hier!