Datum: 25-10-2020 - 18:15
   
01
okt
'20
Welzijn Noordwijk: Week tegen de eenzaamheid brengt samen in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk: Week tegen de eenzaamheid brengt samen.

Van 1 t/m 8 oktober vindt de week tegen de eenzaamheid plaats. In deze week staat ontmoeting en verbinding voor Welzijn Noordwijk centraal. Het voorkomen van eenzaamheid begint met het in contact komen met elkaar. Daarom willen we met jou in gesprek! Hoe ontmoet jij mensen en hoe kunnen wij met je meedenken om mensen te ontmoeten?...

We staan woensdag 7 oktober op verschillende plekken in Noordwijk om ons steentje bij te dragen aan dit belangrijke onderwerp. Het mooie aan deze week is dat het iedereen kan deelnemen; op individueel niveau, maar ook met elkaar als buurt of organisatie.

Eenzaamheid. Een term waar vaak nog een taboe aan vasthangt. Een term die we soms niet durven te gebruiken omdat het een negatieve lading heeft. Toch is het er, in allerlei lagen van onze maatschappij.

Zeker in deze uitdagende tijd met Corona, is het belangrijk om erover te praten, om elkaar samen te brengen, maar ook om te laten zien op welke manier je met elkaar in contact kan komen. Dit kan al door een simpel belletje, wat veel kan betekenen voor iemand.

Laten we 7 oktober met elkaar in gesprek gaan over hoe jij mensen ontmoet of misschien wel wil ontmoeten. Wij bieden genoeg mogelijkheden om dit te faciliteren en zijn dan ook erg benieuwd wat we kunnen betekenen. Je vindt ons op woensdag 7 oktober op verschillende plekken in Noordwijk. Kom lekker een bakje koffie halen en maak een praatje. Natuurlijk zorgen we voor een veilige afstand.

Waar kun je ons vinden?
Je herkent ons aan het oude volkswagenbusje, waar we met koffie en thee klaar staan. Op woensdag 7 oktober kun je op de volgende plekken met ons in gesprek gaan:
10.00 uur -11.30 uur: Hoofdstraat (hoek ’t Trefpunt), Noordwijk
12.00 uur- 13.30 uur: Parkeerplaats Kerkplein, Noordwijk
14.00 uur- 15.30 uur: Witte kerk, Noordwijkerhout
16.00 uur- 17.00 uur: Spar, Breeland 2, De Zilk

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heb je een vraag of wil je iets delen? Bel dan Welzijn Noordwijk, 071-7114334 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen je snel te zien!