Datum: 21-10-2020 - 06:59
   
26
sep
'20
Spoedzoekers Charlotte en Cindy sluiten zich aan bij Bruisend Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Spoedzoekers Charlotte en Cindy sluiten zich aan bij Bruisend Noordwijk.

Cindy van Wieringen en Charlotte Meiland waren als spoedzoekers dit jaar regelmatig in het lokale nieuws, waarbij ze aandacht vroegen voor het schrijnend tekort aan betaalbare (huur)woningen in onze nieuwe gemeente Noordwijk. Naar aanleiding van hun gedeelde situatie zijn ze samen een pad gaan bewandelen...

waarvan zij beide van te voren niet bewust waren, dat ze dit zo leerzaam en interessant zouden vinden. 

Na het een paar keer inspreken bij RTG's en gemeenteraadsvergaderingen en het daarmee intensief volgen van het politieke gebeuren in Noordwijk, zijn Cindy en Charlotte op het pad terechtgekomen om nog meer van de gemeente Noordwijk te willen snappen en te doorgronden. Maar ook het besef dat ze zich graag willen inzetten voor een nog mooier Noordwijk voor iedereen.

Dat heeft Cindy en Charlotte doen besluiten om samen bij een politieke partij in de gemeente Noordwijk aan te sluiten en dat is de partij geworden van Bruisend Noordwijk van oprichter Jaap de Moor. Ze geven aan dat dit een nieuwe partij is met een nieuwe visie en daarmee voor hun een nieuwe uitdaging is.

Deze partij staat voor beide voor alle kernen in de gemeente Noordwijk en heeft geen verleden, maar wel een toekomst met visie die Cindy en Charlotte aanspreekt. Niet links, niet rechts, maar recht door zee en vooral ook helder en transparant. Cindy en Charlotte zien de toekomst in Noordwijk heel bruisend tegemoet.