Datum: 29-03-2023 - 11:25
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

22
sep
'20
Burgemeester Wendy Verkleij laat de komende maanden een grondige APK uitvoeren naar integriteit in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij over extra coronamaatregelen in regio. (bekijk de korte film)

In het persgesprek van dinsdagmiddag 22 september gaf burgemeester Wendy Verkleij een korte uitleg van de extra coronamaatregelen die sinds zondag 20 september 2020 gelden in onze regio. Corona is bezig met een comeback en is nog niet klaar met ons, ook al zijn veel mensen er wel klaar mee. Burgemeester Wendy Verkleij roept daarom ook iedereen in een korte film op:....

Denk aan elkaar en houd je aan de regels. Alleen samen zorgen we ervoor dat we niet nog meer maatregelen hoeven te nemen. 

De Veiligheidsregio Hollands-Midden gaat op korte termijn inzetten op bewustwording bij iedereen in de samenleving, er zal opnieuw intensief contact gezocht worden met verenigingen, ondernemers, geloofsgemeenschappen en zeker ook met de jeugd.

Iedereen moet zich weer bewust gaan worden dat het met de oplopende besmettingen de verkeerde kant op gaat. Via onder andere filmpjes zal contact worden gezocht met de inwoners van de gemeenten; aldus burgemeester Wendy Verkleij.

Burgemeester Wendy Verkleij heeft vanmiddag de eerste korte film online gezet.