Datum: 21-10-2020 - 08:53
   
21
sep
'20
Wethouder Roberto ter Hark bezoekt kick-off 'Sjors Sportief' en feliciteert Mila Hesseling met de mooiste tekening. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wethouder Roberto ter Hark bezoekt kick-off 'Sjors Sportief' en feliciteert Mila Hesseling met de mooiste tekening. (foto's)

Wethouder Roberto ter Hark was op maandagmiddag 21 september, samen met de buurtsportcoach van de gemeente Noordwijk, aanwezig op het schoolplein van de Egelantierschool in De Zilk voor de kick-off van het nieuwe seizoen van het leuke en kindvriendelijke sportstimuleringsprogramma 'Sjors Sportief & Sjors Creatief'. Alle basisschoolkinderen in de gemeente Noordwijk ..

krijgen binnenkort het 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' boekje op school uitgereikt. In het boekje worden diverse sportieve en creatieve activiteiten aangeboden. Het geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren in diverse takken van sport en creativiteit zonder direct lid te hoeven worden. 

Op deze manier kunnen zij er achter komen welke sport of creatieve activiteit ze echt leuk vinden. De kinderen mogen zich voor meerdere sportieve of creatieve activiteiten inschrijven. 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' loopt tot het einde van het schooljaar.

Ter promotie van het 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' boekje werd voorafgaand een tekenwedstrijd gehouden op de basisscholen van de gemeente Noordwijk. Wethouder Roberto ter Hark mocht op deze middag de winnaar feliciteren van de tekenwedstrijd, Mila Hesseling (helaas was ze niet aanwezig maar haar juf nam de prijs in ontvangst) uit Groep 7 van de Egelantierschool in De Zilk.

De tekening van Mila komt daarmee op het boekje van Sjors Sportief & Sjors Creatief te staan en de hele klas van Mila mag als winnaarsprijs een keer gratis gaan zwemmen in het zwembad van Optisport De Schelft.

Foto's BON.