Datum: 21-10-2020 - 09:49
   
21
sep
'20
Politie zoekt getuigen bij incident op de Leidsevaart in Noordwijkerhout.
Geschreven door Politiebericht

Politie zoekt getuigen bij incident op de Leidsevaart.

Op zaterdag 19 september, omstreeks 20.30 uur heeft er op de Leidsevaart van Noordwijkerhout een incident plaatsgevonden. Dit vond plaats op het eerste gedeelte van de Leidsevaart gezien vanaf de 's-Gravendamseweg in de richting van de Van Berkelweg. Een jongen op de fiets reed de Leidsevaart op en zag twee mannen langs de weg lopen....

Op het moment dat hij langs reed werd hij beetgepakt. Door een van deze mannen te schoppen wist hij los te komen en hard weg te fietsen. De twee mannen zijn naar een (vermoedelijk) donkere BMW gerend, ingestapt en weggereden. De auto zou daarna rechtsaf het spoor bij "Piet Gijs" over zijn gereden in de richting van Sassenheim.

Wij zijn op zoek naar getuigen van dit voorval en met name naar een vrouw op een fiets met een kinderzitje. Deze vrouw reed achter het slachtoffer en droeg een witte broek, had bruin haar, was ongeveer 170 lang en vermoedelijk tussen 40 en 45 jaar. Kent, of bent u deze vrouw of kunt u bijdragen aan de oplossing van dit incident neem dan contact met ons op of meld u bij de politie.