Datum: 01-06-2023 - 10:22
16
sep
'20
Op 31 oktober wordt het rustige Noordwijkerhout omgetoverd in Moordwijkerhout.
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV)
Foto's Redactie BON

Op 31 oktober wordt het rustige Noordwijkerhout omgetoverd in Moordwijkerhout.

Moordwijkerhouters opgelet: na het griezelig gezellige escape-spel van vorig jaar heeft de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV) besloten om dit evenement dit jaar weer te organiseren. Op 31 oktober wordt het rustige Noordwijkerhout omgetoverd in een heuse spookstad. Een nieuw mysterie dient opgelost te worden. De opzet wordt anders: moeilijker en spannender....

Dus ben jij een echte detective? Schrijf je in, als je durft.....

Door de corona situatie is de NOV verplicht om zich te houden aan de maatregelen die het kabinet voorschrijft. De deelnemers moeten afstand houden en het liefst komen de teams (grotendeels) uit hetzelfde huishouden. Om zo veel mogelijk mensen te laten deelnemen, zullen er twee rondes plaatsvinden: de eerste ronde begint om 17:00 uur, de tweede om 19.30 uur.

Op het formulier kun je je eerste keus aangeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen afsluitende prijsuitreiking. In plaats daarvan wordt de uitslag zaterdagavond om 22.00 uur bekendgemaakt op de Facebook-pagina van de NOV.

Hoe kun je meedoen?
- Je bent minimaal 15 jaar
- Je hebt geen coronaklachten
- In je team is een mobiele telefoon en een Facebook-lid

Je kunt je tot 24 oktober inschrijven. Wees er weer snel bij, want er is maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar!

HALLOWEEN verkleedwedstrijd
Tijdens Halloween krijg je de kans om in de huid van je favoriete karakter te kruipen. Zie jij jezelf graag als Morticia Addams? Of als Harry Potter? Misschien heb je zelf een geweldig fantasiekostuum? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt je aanmelden tot en met 24 oktober.

Tijdens Moordwijkerhout zal er vanaf 19.00 uur een fotograaf aanwezig zijn die al jullie creaties en enge kostuums fotografeert. De vakkundige jury besluiten daarna welk monster of welke held met de prijs naar huis gaat. Let op, als je met de tweede ronde van het moordspel meedoet, kun je niet deelnemen aan de verkleedwedstrijd. Schrijf je nu in via de link: https://www.nov.nu/aanmelden-next-event.

POMPOENwedstrijd
Nieuw dit jaar tijdens Halloween is de pompoenwedstrijd. Inschrijven kan tot en met 28 oktober, je kunt dan ook je pompoen bestellen (prijs €1,-). Vanaf woensdag 28 oktober kun je deze ophalen bij Greenhouse, Herenweg 366. De pompoenen kunnen zaterdag 31 oktober vanaf 16.00 uur ingeleverd worden bij de Witte Kerk. Om 19.00 uur beoordeelt de jury de pompoenen en wordt de winnaar gekozen. Deze wordt bekend gemaakt om 20.00 uur op de Facebook pagina van de NOV.
* Schrijf je nu in via de link: https://www.nov.nu/aanmelden-next-event
* Bestel alvast je pompoen op: https://www.greenhouse.nl/webshop/planten/pompoen