Datum: 23-09-2020 - 11:13
14
sep
'20
Stichting Hakuna Matata verrast José Verlaan met onderscheiding in De Zilk.
Geschreven door Stichting Hakuna Matata uit De Zilk

Stichting Hakuna Matata verrast José Verlaan met onderscheiding.

Het bestuur van Stichting Hakuna Matata heeft afgelopen zaterdag haar secretaris José Verlaan verrast met een klein bescheiden feestje voor haar 25-jarig jubileum als lid van het bestuur van de stichting. Ze heeft daarbij een onderscheiding en een certificaat van grote waardering mogen ontvangen voor haar grote inzet en ontelbare uren die zij vrijwillig inzet voor Hakuna Matata...

José is al secretaris bij Stichting Hakuna Matata sinds de oprichting in 1995, kort na het 75-jarig jubileum van de Heilig Hartparochie in De Zilk. In dat jubileumjaar heeft een groepje mensen het initiatief genomen om de musical “Jesus Christ Superstar” op te voeren. Het werd een enorm groot succes.

Daar moest een vervolg op komen! “Stichting Hakuna Matata” was geboren. De naam “Hakuna Matata” komt uit de film “The Lion King”. Het betekent: “Maak je geen zorgen, alles komt goed”. Dit staat voor de positieve manier waarop de projecten worden gebracht: geen stress, geen zorgen, maar genieten van de mooie dingen die het voortbrengt!

Het bestuur van Hakuna Matata is enorm blij en trots op haar secretaris en hoopt nog vele producties samen met haar te mogen organiseren.

Foto's PR.