Datum: 03-12-2021 - 04:55

   

10
sep
'20
Vriendschapsdaten om samen leuke dingen te doen in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Vriendschapsdaten om samen leuke dingen te doen.

Lekker een kopje koffiedrinken, een wandeling maken, een museum bezoeken of even winkelen. Dit zijn allemaal dingen die je prima alleen kan doen. Toch is het ook leuk om dat soort dingen met elkaar te delen. Maar waar leer je die andere mensen nou eigenlijk kennen? En hoe kom je erachter of ze dezelfde interesses delen? Omdat je nou eenmaal niet zomaar met iemand...

die je bij de bakker ontmoet in gesprek gaat, bieden wij senioren de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten via een Maatje voor een Maatje. Door je aan te melden bij Welzijn Noordwijk, vind je wellicht iemand die dezelfde interesse deelt als jij en kun je een leuke activiteit met elkaar ondernemen.

Hoe werkt het precies?
Als jij je aanmeldt, wordt in een gesprek gekeken naar wat voor contact je op zoek bent en wat jouw interesses zijn. Je wordt dan bij Welzijn Noordwijk ingeschreven en wij kijken of we een maatje voor je kunnen vinden die bij jou past. Soms kan het even duren, maar als de juiste match is gevonden, kun je met elkaar in contact komen. Natuurlijk is het dan extra leuk als het klikt.

Vriendschapsspeeddate op 2 oktober
Voor de senioren die het leuk vinden om gelijk mensen in levende lijven te ontmoeten, organiseren wij op vrijdagmiddag 2 oktober in Noordwijk-Binnen, een vriendschapsspeeddate. Aan deze coronaproof speeddate kunnen 16 mensen meedoen. Op een veilige afstand voer je aan tafel een gesprek met een ander.

Elke 6 minuten wissel je van plek, zodat je gelegenheid hebt om alle andere 15 mensen te spreken. Als het klikt, kun je contactgegevens uitwisselen. Met een hapje en een drankje wordt het een gezellige bijeenkomst. Alle inwoners uit de gemeente Noordwijk zijn welkom. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Aanmelden
Heb je interesse in een speeddate voor vriendschap? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Nikki van der Ven, tel. 06 405 670 77.