09
sep
'20
Floor Vink winnaar bij het alternatieve Tonknuppelen-familietoernooi in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Floor Vink winnaar bij het alternatieve Tonknuppelen-familietoernooi. (foto's)

De Oranjevereniging Noordwijkerhout moest helaas, door de corona-perikelen, aan de Oranjefeesten van 2020 een andere invulling geven. De eigenaar en huurder van het winkelpand (waar Herenmode Alexander Suits gevestigd is) verleenden hiervoor hun medewerking, door het beschikbaar stellen van de winkelruimte en daarmee het realiseren van Studio Oranje, klik hier voor het programma...

De traditionele activiteiten kwamen hiermee te vervallen en zo ook het vermaarde Tonknuppelen die normaal tijdens de Oranjefeesten, op woensdagochtend met zo'n 500 deelnemers de laatste jaren op het Bavo-terrein gehouden wordt.

De bekende Noordwijkerhoutse familie Vink maakten gebruik van het aanbod om een ton te kopen en knuppels te huren van de Oranjevereniging en hielden ze in het bollenland op de Boekhorsterweg hun in eigen kring gehouden Tonknuppelen-familietoernooi.

De ton bleek best hard te zijn want het duurde toch nog even voor dat hij kapot werd gegooid, waardoor het balletje op de grond viel. De winnaar werd uiteindelijk Floor Vink....maar het belangrijkste was het gezellig zo onder elkaar toch nog kunnen Tonknuppelen.

Foto's BON > laatste 2 foto's PR.