Datum: 28-09-2020 - 23:57
09
sep
'20
NZLokaal en CDA bieden resultaten onderzoek speelvoorzieningen aan wethouder Sjaak van den Berg in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

NZLokaal en CDA bieden resultaten van onderzoek speelvoorzieningen aan wethouder Sjaak van den Berg.

Afgelopen dinsdagmiddag hebben Karin Meiland (NZLokaal) en Sebastiaan Duivenvoorde (CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk) namens hun fractie de resultaten van een inventarisatie over speelvoorzieningen aangeboden aan wethouder Sjaak van den Berg. De afgelopen weken hebben beide partijen een uitgebreide inventarisatie gehouden met betrekking tot speelvoorzieningen...

in de gemeente Noordwijk. Inwoners konden suggesties aandragen voor mogelijke plekken voor nieuwe speelvoorzieningen en voor verbetering van huidige speellocaties. 

‘’Naar aanleiding van een door de raad aangenomen voorstel over meer speelvoorzieningen en een bijbehorend budget om deze te realiseren zijn wij aan het werk gegaan om te kijken welke suggesties en ideeën de inwoners van onze gemeente hebben’’, aldus Sebastiaan Duivenvoorde.

Karin Meiland: ‘’We hebben echt ontzettend veel reacties gehad en daar zaten ook een aantal hele verrassende bij zoals meerdere mogelijke locaties voor beweegtuinen voor senioren maar ook locaties voor free running op industrieterreinen’’.

NZLokaal en CDA Noordwijk-Noordwijkerhout- De Zilk hopen dat het college aan de slag gaat met dit rapport en geven aan dit in ieder geval te blijven volgen. Ook willen beide partijen alle inwoners hartelijk bedanken voor hun input.

Foto PR.