Datum: 28-09-2020 - 23:49
10
sep
'20
Liander gaat 275 meter verouderde gasleiding vervangen in de Havenstraat in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Liander gaat 275 meter verouderde gasleiding vervangen in de Havenstraat.

Netbeheerder Liander gaat in de periode van september/oktober werkzaamheden uitvoeren aan de Havenstraat in Noordwijkerhout. Het betreft het vervangen van een verouderde gasleiding over een lengte van 275 meter. De werkzaamheden starten in week 38 (14 september t/m 20 september) en zullen naar verwachting tot week 44 (26 oktober t/m 1 november) duren...

De start van de werkzaamheden zal zijn ter hoogte van Havenstraat 84 (foto 1) tot aan huisnummer 14 (foto 2). De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze aannemer Visser&Smit Hanab. Tijdens de werkzaamheden zal de overlast tot een minimum worden beperkt en zal ervoor gezorgd worden dat de winkels bereikbaar blijven. De betreffende huisnummers hebben persoonlijk bericht ontvangen van Liander.

Alle medewerkers werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Wij vragen omstanders deze ook in acht te nemen en minimaal 1,5 meter afstand te houden van de monteurs. Spreek ze alleen aan als het echt nodig is. Zo kunnen zij hun werk veilig uitvoeren.

Foto's Google maps.