Datum: 21-03-2023 - 12:50
07
sep
'20
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Familieberichten '50-jarig huwelijk Kees en Riet Immerzeel-van den Berg'.

In een nieuw familieberichten-item op Blik Op Noordwijkerhout, willen we na meerdere verzoeken graag aandacht gaan besteden aan bruidsparen die 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten...

We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor de eventuele tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.

15-09-1970 - 15-09-2020 > Kees en Riet Immerzeel-van den Berg 50 jaar getrouwd.

Zo'n 57 jaar geleden werkte Riet bij pa en moe Immerzeel in de huishouding. Het gezin telde 7 jongens en 2 meisjes. 1 van die 7 jongens was Kees. Riet werd verliefd, maar het duurde tóch nog een tijd voordat Kees haar ook een beetje zag staan. Riet spookte allerlei spannende dingen uit met vriendin Nen Berbee om maar in het zicht te komen bij Kees. Ja en toen was de vonk over gesprongen EN HÓE???!!! Die vonk is er nog steeds!!!

Na een aantal jaren verkering gingen ze trouwen. Op 15 september 1970. Ze gingen wonen in Noordwijk in een zomerhuisje. Na 4 jaar kregen ze eindelijk de sleutel van hun paleis aan de Gentiaan 9. Waar ze nu nog wonen. Marja is daar op 10 augustus 1974 geboren en haar broer Ton op 3 augustus 1972. Toen was het gezin compleet. Er kwamen nog wel eens wat vogels, vissen of konijnen bij in wonen en die werden dan goed verzorgd, maar voorlopig kwam er niemand tussen.

Het was een hecht gezin waar de kinderen veilig en vertrouwd op konden groeien. Ton leerde op 18-jarige leeftijd zijn huidige vrouw Sandra kennen en kregen 2 prachtige dochters Yara en Mila van inmiddels 15 en 13 jaar. Marja heeft net een scheiding achter de rug. Maar is ook weer helemaal gelukkig.

Nu willen Kees en Riet hun feest niet door laten gaan op 15 september vanwege corona. Want zoals Riet zegt; "als ik 50 jaar getrouwd ben wil ik wel dat er geknuffeld gaat worden....". En gelijk heeft ze!!! Dus ze schuiven het voorlopig op.

Lieve pap en mam ook nog eens langs deze weg van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!!!!

Liefs van Ton, Sandra, Yara, Mila, Marja.

Foto's PR.