Datum: 12-08-2022 - 16:53
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
07
sep
'20
Jos Willemse en Marcel van Dam uit Noordwijkerhout in de finale ‘Pokerkampioen van Nederland 19/20’.
Geschreven door Redactie BON

Marcel van Dam beleeft mooi weekend in de finale van Open Nederlandse Kampioenschappen Poker.

Het weekend van 4 t/m 6 september stond voor de Nederlandse pokerspelers in het teken van de Open Nederlandse Kampioenschappen Poker 19/20. Vrijdag en zaterdag maakte Noordwijkerhouter Marcel van Dam individueel een hele mooie diepe run en werd 35e van de 381 spelers in de finale. In totaal hadden zich maar liefst 20.000 deelnemers voor dit ONK-Poker ingeschreven....

Chiel van Eerdt uit ‘s Gravenzande mag zich na dit weekend 'Pokerkampioen van Nederland 19/20' noemen. Naast Marcel was er nog een andere Noordwijkerhoutse deelnemer die ook knap de finale had gehaald en dat was Jos Willemse (Kapper Jos Willemse). Helaas overleefde Jos dag 1 van de finale niet en eindigde hij op een keurige 235ste plaats van de toch 20.000 deelnemers.

Op zondag 6 september werd met Marcel zijn team 'The Coinflip Winners Zuid-Holland' knap 7e van Nederland. En het andere 'The Coinflip Winners' team, 'Team Noordwijk' (ook door Marcel opgezet) kwam ook in de laatste finaleronde en eindigde als 16e. (van de laatste 48 teams tijdens de landelijke finale). 

Landelijk gezien al een hele knappe prestatie en bovendien individueel en met het team, zijn ze de beste van de Bollenstreek. Dit jaar werd alles online gespeeld, maar zondag zochten de teams elkaar toch even op om de finale corona-proof met elkaar te beleven. Marcel begreep van de spelers dat meeste na dit enerverende weekend voorlopig even geen kaarten meer kunnen zien.

The Coinflip Winners zijn trouwens te volgen via o.a. https://www.facebook.com/coinflipwinners. De leden van het Team Zuid-Holland zijn captain Marcel van Dam, Jan van Luytelaar Sjors van Zandvliet en Henk vd Reyden, Team Noordwijk captain Vincent Roos, Joop de Jong , Rick van Dam en Cisca Dekkers.

Foto's PR.