Datum: 28-09-2020 - 23:54
05
sep
'20
Donderdag 10 september Palingtoernooi bij TV de Boekhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

13 nieuwe tennisbanen TV de Boekhorst officieel in gebruik genomen. (foto's)

U heeft al een aantal keer hier op BON de voortgang van de herinrichting van Sportpark de Boekhorst kunnen volgen. Bij Tennisvereniging De Boekhorst zijn onlangs de 13 nieuwe tennisbanen opgeleverd en in de oude situatie waren dat er 11. Er is nog een mogelijkheid voor TV De Boekhorst om er een 14e aan toe te voegen maar daar is nog geen beslissing overgenomen....

Het volgende grote project is de realisering van het nieuwe clubgebouw, de start daarvan moet de komende maanden gaan plaatsvinden. Vrijdagavond 4 september werd in het bijzijn van veel leden de 13 nieuwe tennisbanen officieel in gebruik genomen. Speaker en penningmeester Gerard Braun vroeg aan voorzitter Ben Geerlings om met een knal de ballonnen door te prikken en daarmee de tennisballen tevoorschijn te toveren voor een actief dubbelspel. 

Na de officiële ingebruikname ging er een toernooi van start waarvoor veel leden zich hadden ingeschreven. Het eerste dubbelspel werd gedaan door voorzitter Ben Geerlings, oud-voorzitter Rob van Nes, Frits Teuling van de bouwcommissie en Mat van Vondelen als groundsman van de club. De 13 nieuwe tennisbanen zijn prachtig geworden, het wachten is nu op het nieuwe clubgebouw.