Datum: 24-09-2020 - 20:25
10
sep
'20
Themabijeenkomst ‘Anders Denken, valkuilen en talenten van autisme’.
Geschreven door Welzijn Noordwijk - WMO Noordwijkerhout

Themabijeenkomst ‘Anders Denken, valkuilen en talenten van autisme’.

Op donderdagavond 24 september organiseren Welzijn Noordwijk en het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout samen met de Nederlandse Vereniging voor Autisme een thema-avond over: ‘Anders Denken, valkuilen en talenten van autisme’. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar het menselijk brein. Hierdoor wordt er ook steeds meer bekend...

over het brein van mensen met autisme. Wat is er nu anders aan het brein van iemand met autisme? Welke talenten brengt dit met zich mee en wat zijn valkuilen? Hoe ga je hier op een handige manier mee om en hoe kunnen ouders, familie en begeleiders hierbij helpen? Dr. Marcia Goddard zal op deze avond spreken over haar boek; ‘Anders denken, valkuilen en verborgen talenten van autisme’

Aanmelden:
Vanwege de huidige Corona-maatregelen kunnen er slechts 30 mensen in de zaal aanwezig zijn. Je kan er ook voor kiezen om de lezing vanaf 19.30 uur te volgen via een livestream, hiervoor ontvang je dan voorafgaand aan de bijeenkomst een link. Via de livestream is het ook mogelijk om vragen te stellen. De bijeenkomst is in het Trefpunt op Schoolstraat 2 in Noordwijk van 19:30- 21:00 uur.

Het is belangrijk dat je je aanmeldt via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 071-7114334. Geef daarbij aan of je de bijeenkomst via de livestream volgt of dat je aanwezig wilt zijn in de zaal. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Als je de bijeenkomst via livestream volgt, is het belangrijk dat je het emailadres aangeeft waarop je de link voor de livestream wilt ontvangen.

Indien de Corona-maatregelen aangescherpt worden en de aanwezigheid in de zaal geen doorgang kan vinden, zal de bijeenkomst alleen via een livestream te volgen zijn.