Datum: 24-09-2020 - 19:31
03
sep
'20
'Landgoed in den Houte' organiseert een corona-proof drive-thru informatiemiddag in Noordwijkerhout.. (foto's+dronefilmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Landgoed in den Houte' organiseert een corona-proof drive-thru informatiemiddag Deelplan 2. (foto's+drone-filmpje)

Na een succesvolle verkoop van het eerste deelplan van De Lanen, is de verkoop van start gegaan van de woningen in Deelplan 2, ten noorden van het Sint Bavopark op Landgoed in den Houte. De 35 woningen in dit deelplan hebben dezelfde stijlvolle architectuur als het eerste deelplan, maar zijn verdeeld over kortere woonblokken met exclusieve woningen en veel buitenruimte...

Je vindt hier de charmante herenhuizen en rijwoningen uit het eerste deelplan terug, maar ook twee nieuwe woontypes: riante twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen met een grote tuin op het zuiden.

Autoluw wonen
Deelplan 2 van De Lanen is een autoluw deel van de wijk. Door de ligging aan het Sint Bavopark en de Engelse tuin, is er geen doorgaand verkeer. De auto’s die er rijden, zijn in principe alleen van de bewoners van de 35 nieuwe woningen en hun bezoekers. Dat betekent onbekommerd buitenspelen en heerlijk rustig wonen op historische grond.

Wonen in groene weelde
Deelplan 2 van De Lanen kenmerkt zich door zijn fraaie, groene omgeving. Het plangebied grenst aan de Engelse Tuin, een groenstrook aan de noordzijde en het Sint Bavopark. In het park kun je heerlijk wandelen en genieten van de schaduwrijke bomen, kleurrijke bloemen en het geurende gras. Door het park loopt een breed wandelpad, geflankeerd door statige bomen. Het gras onder de bomen is een heerlijke plek voor kinderen om buiten te spelen, of om te picknicken met het hele gezin.

Verkoop gestart!
Wil jij wonen in één van deze woningen? Bekijk alle woningspecificaties (klik hier), je kunt zich nog inschrijven tot woensdag 9 september, 23.59 uur!

Corona-proof via een drive-thru het landgoed op.
Op woensdagmiddag 2 september konden van 16.00 tot 18.00 uur rond de 200 van de eerste inschrijvers via een corona-proof drive-thru met hun eigen auto zelf Landgoed in den Houte oprijden. In verband met de coronamaatregelen had de projectontwikkelaar voor een buitenopzet van de informatiemiddag gekozen.

Zo kon men onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een lekker zonnetje, de sfeer van het landgoed en de eerste bouwactiviteiten aanschouwen. De geïnteresseerde kopers ontvingen een uitgebreide brochure en konden vragen stellen aan de aanwezige makelaars en een vertegenwoordiger van de projectontwikkelaar Novaform. 

Update: Joop van der Weerd heeft op woensdagmiddag een drone-filmpje gemaakt van de bouwactiviteiten, zie hieronder.

Foto's BON.