Datum: 19-05-2022 - 05:21
01
sep
'20
Bridgenieuws in coronatijd van Het Juiste Bod, Gambri, BC De Schelft, Gezelligheid Troef in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bridgeverenigingen/clubs Noordwijkerhout

Bridgenieuws in coronatijd van Het Juiste Bod, Gambri, BC De Schelft, Gezelligheid Troef.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. Voor de uitbraak van corona kon u iedere week de uitslagen en het nieuws bekijken hier op Blik Op Noordwijkerhout. Helaas gooide corona ook hier roet in het eten en konden alle bridgewedstrijden van Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft...

Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri tot op heden niet doorgaan. Maar er is weer goed nieuws voor de meeste bridgers en u kunt dat per vereniging/club lezen.

* Bridgeclub Het Juiste Bod:
Bridgeclub Het Juiste Bod gaat op woensdag 2 september weer van start met bridgen. Men gaat in 2 groepen om de week spelen, ieder lid speelt dus eens in de twee weken. Men heeft ook het ventilatiesysteem van de zaal laten controleren, een tafelschikking gemaakt zodat men op 1,5 m kan zitten en verder is er een protocol opgesteld. Zo denkt men veilig en coronaproof te kunnen bridgen.

* Bridgeclub De Schelft: 
Het bestuur heeft een enquête onder de leden gehouden waaruit naar voren is gekomen dat er, ondanks corona, veel leden zijn die weer fysiek willen gaan bridgen. Men heeft dan ook als bestuur besloten dit te gaan opstarten vanaf maandag 7 september.  Uiteraard met inachtneming van de verschillende coronamaatregelen. Goede ventilatie, maximaal 48 personen, tafels op 1,5 meter afstand, handgel en zo min mogelijk lopen. Uiteraard stoppen wij per direct bij gezondheidsklachten of als dit moet van overheidswege.

* Seniorenbridgeclub Gambri 
Vanaf donderdag 10 september kunnen de leden van de Gambri met het in acht nemen van een aantal coronamaatregelen weer bridgen.

* Bridgevereniging Gezelligheid Troef 
Voorlopig is er helaas nog geen bridge bij Gezelligheid Troef mogelijk. Als gevolg van de maatregelen en voorschriften die noodzakelijk zijn in het kader van het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus zal er voorlopig op donderdagmiddag niet gebridged kunnen worden in het clubhuis van de Duivenvereniging in Noordwijkerhout. De meeste bridgers kennen dit als bridgen bij Henk Heemskerk. Het is jammer want het is altijd heel gezellig op donderdagmiddag. Als er weer kan worden gespeeld komt er een berichtje op Blik Op Noordwijkerhout. Tot dan!! Groetjes en blijf gezond. Henk Heemskerk