Datum: 30-06-2022 - 06:11
31
aug
'20
NOV-zomerprogramma op zaterdagen in augustus met muziek- en straatartiesten, dinsdag 8 september jaarmarkt in Noordwijkerhout.
Geschreven door NOV-Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Dinsdag 8 september jaarmarkt in Noordwijkerhout. (let op de corona-looproute)

De Oranjefeesten worden dit jaar digitaal gevierd, dus op dinsdag 8 september helaas geen avondje “Kom in ’t Durp”. Reden voor de  Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) om op deze dag een jaarmarkt te organiseren. Natuurlijk ben je welkom op deze dinsdag in ons mooie gezellige “Durp” Noordwijkerhout. Er staan ongeveer 50 kramen staan verspreid in de Dorpsstraat....

om de Witte Kerk, in de Havenstraat en op het Marktplein. Er is voor ieder wat wils. Van brocante en bijouterie tot kleding, tassen en woonaccessoires. Ook voor de innerlijke mens is gezorgd, zo is er een poffertjes- en oliebollenkraam en zijn er overheerlijke stroopwafels. Ook in de winkels zijn er speciale jaarmarktaanbiedingen.

Na het shoppen kunt u nog heerlijk nagenieten van de mooie zomer op een van de gezellige terrassen. De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Speciaal op deze Jaarmarktdag zijn de winkels open tot 21.00 uur.

Coronamaatregelen op de Jaarmarkt.
In verband met de corona zijn er natuurlijk wel extra maatregelen. Zo is er een verplichte looproute ingesteld. De start is bij Dorpsstraat-zuid (vanaf de Viaductweg) en gaat dan richting de Witte Kerk, hier loopt u een rondje om de Witte Kerk en gaat vervolgens via de Havenstraat naar het Marktplein.

Op diverse plekken zijn hekken geplaatst en staan stewards om u de juiste looproute te wijzen. Uiteraard vragen we iedereen zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Dus kom op dinsdag 8 september gewoon naar ’t Durp en geniet van de jaarmarkt.