Datum: 19-04-2021 - 11:32

29
aug
'20
Martien Meiland komt met eigen biografie 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'. (uitzending gemist Jinek)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Martien Meiland komt met eigen biografie 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'. (uitzending gemist Jinek)

Martien Meiland was vrijdagavond samen met Erica en Maxime te gast bij het televisieprogramma Jinek op RTL4 en daar maakte Martien bekend dat er een biografie over hem wordt gepubliceerd. Hij gaf daarbij aan: "Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven. Dat weten mensen helemaal niet. Mensen zien mij altijd als heel positief, maar ik heb ook een periode in mijn leven....

gehad die gewoon helemaal vreselijk was. Dat staat allemaal in dat boek". De in Noordwijkerhout geboren en getogen Martien wilde niet zeggen over welke periode in zijn leven hij spreekt. Wel gaf hij aan dat die periode al even achter hem ligt.

Volgens Martien gaat de biografie de diepte in. Met deze biografie hoopt Martien dat mensen hem écht leren kennen. “Je ziet de serie Chateau Meiland en dan denken mensen je te kennen, maar dan denk ik bij mijzelf: die kennen mij helemaal niet”.

Martien heeft het boek niet zelf geschreven, maar hij werd benaderd door columnist Jan Dijkgraaf die vorig jaar op zijn kasteel in Frankrijk was geweest. In eerste instantie sloeg hij de samenwerking af, omdat hij het toen naar eigen zeggen "toch niet wilde", maar door de coronacrisis had hij meer tijd, waarna hij er toch instemde.

Klik hier voor uitzending gemist. 

Foto boven biografie boek 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'.  (zie boekwebsite) Foto onder uitzending Jinek.