Datum: 17-09-2021 - 10:01
28
aug
'20
Na de schrik van hun leven beleeft bruidspaar Michael en Marise de mooiste dag van hun leven op Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Na de schrik van hun leven beleeft bruidspaar Michael en Marise de mooiste dag van hun leven op Tespelduyn.

Directeur Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn ondernam gelijk actie toen hij op dinsdag 25 augustus aan het einde van de middag vernam dat een van zijn medewerkers positief was getest op corona. Hij besloot per direct zowel het restaurant als de golfbaan te sluiten en dat had natuurlijk flinke gevolgen. Tot laat in de dinsdagavond is men toen druk geweest...

met het afbellen van de gasten die de komende dagen zouden komen. De meeste pech had wel het bruidspaar Michael Bartels en Marise Borst uit De Zilk, omdat voor de tweede keer in een paar maanden tijd hun trouwdag op Tespelduyn in het water dreigde te vallen. Michael en Marise zouden eigenlijk al op 26 juni in het huwelijks bootje stappen, maar vanwege de coronamaatregelen mochten er maximaal dertig gasten op een bruiloft aanwezig zijn.

De bruiloft werd toen uitgesteld want het bruidspaar had 53 gasten op hun lijstje staan en na 1 juli zou die regel versoepeld gaan worden naar maximaal honderd binnen. De bruiloft werd vervolgens verplaatst naar donderdag 27 augustus, maar het telefoontje afgelopen dinsdagavond van Tespelduyn zorgde voor grote schrik en verdriet in plaats van het uitkijken naar de mooiste dag van hun leven.

Het bruidspaar Michael en Marise geven aan heel goed de beslissing van sluiting te begrijpen die directeur Peter Duivenvoorde van Tespelduyn in dit geval van corona moest nemen. De gezondheid van iedereen gaat natuurlijk voor alles, maar de paniek sloeg bij het paar ook gelijk toe.......wat nu? 

Michael en Marise wilde dat hun trouwdag absoluut zou doorgaan en samen met de ceremoniemeester maakten ze een alternatief plan. Het 'jawoord' zou in het oude gemeentehuis van Noordwijkerhout gegeven gaan worden en het bruiloftsfeest kon met wat aanpassingen in de tuin van Michaels moeder in De Zilk worden gehouden.

Maar dan ineens is daar op woensdagmiddag om twee uur opnieuw een telefoontje van directeur Peter Duivenvoorde van Tespelduyn, maar nu dit keer met heel goed nieuws....de bruiloft kan toch doorgaan. De GGD heeft bij de directeur aangegeven dat Tespelduyn, gezien de passende maatregelen die men gelijk genomen heeft, niet langer gesloten hoeft te zijn. 

Tranen van verdriet maakten plaats voor tranen van enorme opluchting en blijdschap bij het aanstaande bruidspaar, familie en vrienden, het feest kon afgelopen donderdag toch doorgaan op Landgoed Tespelduyn. Het kersverse bruidspaar Michael en Marise geven op vrijdagochtend bij de redactie van BON aan dat het een fantastische huwelijksdag is geworden.

Tijdens het jawoord kwam zelfs het zonnetje tevoorschijn; aldus het gelukkige echtpaar. Achteraf kun je zeggen dat het twee keer afzeggen en uiteindelijk gelukkig toch weer doorgaan van de bruiloft op Tespelduyn, gezorgd heeft voor een extra band tussen alle gasten en het personeel van Tespelduyn. Iedereen heeft er voor gezorgd dat 27 augustus 'de mooiste dag van hun leven' is geworden voor Michael en Marise.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout wensen het kersverse echtpaar Michael en Marise heel veel geluk en gezondheid in hun huwelijkse leven.

Foto's PR.