Datum: 04-06-2023 - 07:07
31
aug
'20
Update diefstal van vier scooters: Politie treft meerdere gestolen scooters aan in Zandvoort. (1x Noordwijkerhout)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Update diefstal van vier scooters: Politie treft meerdere gestolen scooters aan in Zandvoort. (1x Noordwijkerhout)

In de nacht van 26 en 27 augustus zijn er maar liefst vier scooters (zie foto's) gestolen in Noordwijkerhout. Eén van scooters stond op de Herenweg, twee stonden er op de Centurio en Horatius in de wijk Mossenest 2 en vierde scooter is gestolen uit de Van het Haaffstraat in het centrum. Heeft u iets verdachts gezien of wellicht via camerabeelden, neem dan contact op met de politie...

op 0900-8844 of anoniem 0800-7000 of via www.politie.nl. Hieronder vindt u foto's van de scooters.

Update politie 31-8:
Op de avond van de diefstal in Noordwijkerhout werd er al een scooter gevonden (laatste foto) in de bosjes langs de Herenweg, deze bleek te zijn gestolen in Heemstede. De redactie van BON kreeg een melding van de politie dat men na een onderzoek in Zandvoort meerdere (nu nog vermoedelijk) gestolen scooters op een locatie heeft aangetroffen.

Van de aanwezige scooters werd na een eerste onderzoek duidelijk dat er eentje in ieder geval van de betreffende diefstal van vier scooters uit Noordwijkerhout (Centurio) afkomstig is. Alle aanwezige scooters worden verder onderzocht om te achterhalen waar ze vandaan komen. Het onderzoek naar de dader van de diefstallen loopt nog.