26
aug
'20
Brandweer rukt twee keer uit voor schade door zomerstorm Francis. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Brandweer rukt twee keer uit voor schade door zomerstorm Francis. (foto's)

De zomerstorm Francis die gisteravond en vannacht over ons land raasde heeft in de gemeente Noordwijk zoals het nu er naar uit ziet vooral schade aan verschillende bomen veroorzaakt. De brandweer van Noordwijkerhout moest tot nu toe twee keer uitrukken, verder zorgen er vandaag bedrijven voor het verder verwijderen van de schade aan bomen. Gisteravond rond...

kwart voor negen kwam de eerste melding binnen van gevaarlijk loshangende takken op de Vogelaarsdreef. De brandweer van Noordwijkerhout kwam ter plaatse met vlak daarna de ladderwagen van Lisse. Met de kettingzaag zijn de grote loshangende takken afgezaagd. De brandweer zorgde ter plaatse dat het verkeer doorgang kon vinden. 

Rond de kok van 23.25 uur was er een melding van een omgewaaide boom langs de N206, de brandweer heeft de boom voor zover mogelijk opgeruimd. Verder hebben nog wat foto's van diverse zichtbare gevolgen van de storm. Heb je foto's van stormschade? Stuur ze in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor plaatsing op de nieuwswebsite.

Foto's beide BON's.