Datum: 16-05-2021 - 07:27
23
aug
'20
Glenn Feddema (Dancing With The Stars) verzorgt nieuwe cursus 'Solo Latin' bij Dansschool Megaplaza Starlight. in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

In september gaan de danslessen weer van start, schrijf je in voor een proefles. (extra proefles nieuwe cursus 'Solo Latin')

Altijd al willen leren dansen? De cha cha, quickstep of toch liever een rumba? Dat kan bij Dansschool Megaplaza Starlight aan de Smederij 8 in Noordwijkerhout. Ook dit jaar hebben wij weer proeflessen voor beginners. Op de zondagen 6 en 13 september geven we om 18:30 uur een geheel vrijblijvende gratis proefles. Geef wel van te voren...

door als je interesse heb, dan zorgen wij ervoor dat je op de lijst erbij staat. Wegens veel aanmeldingen na een eerder bericht op BON zal er een tweede proefles worden gegeven voor de nieuwe 'Solo Latin' cursus. Deze cursus zal gegeven worden door Glenn Feddema, bekend van o.a. Dancing With The Stars. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 8 september om 19:30 uur. 

We hebben ons aan bepaalde maatregelen te houden omtrent het coronavirus, dus wij kunnen maar een beperkt aan mensen per cursus toelaten. Heb je interesse om mee te doen en lukte het je niet om op de eerste avond aanwezig te kunnen zijn? Dan is dit je kans. Meld je wel even van te voren aan dan zetten we je op de deelnemers lijst.

Wil je graag meer informatie of wil je aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29586868 of www.dansschool-megaplaza-starlight.nl.