Datum: 27-09-2021 - 15:39
23
aug
'20
NOV-zomerprogramma op zaterdagen in augustus met muziek- en straatartiesten, dinsdag 8 september jaarmarkt in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Crazy House Acoustic sluit NOV-zomeractiviteiten op zaterdag muzikaal af. (foto's)

De corona heeft er voor gezorgd dat alle in de voorgaande jaren druk bezochte zomeractiviteiten van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), dit jaar helaas door alle maatregelen niet konden plaatsvinden. De NOV heeft de afgelopen zaterdagen in juli en augustus toch voor, op wat kleinere schaal en op gepaste afstand, leuk entertainment gezorgd en afgelopen zaterdag...

was daarvan de laatste zomeractiviteit op de zaterdagen in het centrum van ons dorp. Op deze zaterdag 22 augustus waren er gezellige muzikale optredens van Crazy House Acoustic bestaande uit vier muzikanten die een onderdeel zijn van Crazy House Collective.

Deze swingende mobiele viermans-bezetting speelde van oude klassiekers tot nieuwe hits en bracht in de middag op verschillende plaatsen, Noordwijkerhout in zomerse sferen waarbij het weer gelukkig meehielp door de zon te laten schijnen.  

Laten we hopen dat we volgend jaar de draad van de afgelopen jaren met de drukbezochte zomeractiviteiten, voor de toeristen en natuurlijk ook voor de inwoners van ons dorp, weer kunnen oppakken. De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) is er nu al klaar voor!

Foto's BON.