Datum: 29-03-2023 - 11:01
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

21
aug
'20
Heropening 'Resto VanHarte' Noordwijkerhout laat nog even op zich wachten.
Geschreven door Resto VanHarte
Foto's Redactie BON

Heropening 'Resto VanHarte' Noordwijkerhout laat opnieuw nog even op zich wachten.

Het leek er een tijdje op dat we vanaf half september onze Resto VanHarte Noordwijkerhout in de Waterjuffer van het Raamwerk weer voorzichtig zouden kunnen gaan opstarten. Helaas moeten we de start door de ontwikkelingen en aangescherpte maatregelen rond corona voorlopig toch nog voor onbepaalde tijd uitstellen. We houden u op de hoogte en duimen...

dat we u zo snel mogelijk weer kunnen verwelkomen.

Hartelijke groet van
De vrijwilligers van Resto VanHarte Noordwijkerhout


Wat is Resto VanHarte?
Resto VanHarte Noordwijkerhout is een levendig dorpsrestaurant geheel gerund door een flink aantal vrijwilligers. Elke woensdag koken ze een heerlijke maaltijd. Tijdens deze avonden kan iedereen uit de omgeving elkaar ontmoeten en genieten van een betaalbaar en gezond 3-gangen diner voor maar 7 euro.

Hans Hoogeveen, voormalig manager M&O van Raamwerk, is een van die vrijwilligers: “Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil de sociale samenhang in het dorp bevorderen. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom.

Onze gasten en vrijwilligers hebben behoefte aan (meer) sociale contacten in het dorp. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen door samen te koken en te eten hopen wij bruggen te slaan tussen culturen, generaties en maatschappelijke posities.”

Foto BON.