Datum: 08-02-2023 - 17:16
28
aug
'20
Geen Oranjefeesten in Noordwijkerhout als vanouds, maar op weg naar de Oranjefeesten 2.0 in Noordwijkerhout!
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Herenmode Alexander Suits maakt tijdens de Oranjefeesten 2.0 even plaats voor Oranjevereniging Noordwijkerhout.

De Oranjevereniging Noordwijkerhout heeft al eerder veel onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van de Oranjefeesten in 2020. Het bijeen brengen van grote groepen mensen met het risico dat zij besmet raken met het coronavirus kunnen en willen zij niet nemen. Men kwam tot de conclusie dat gelet op alle maatregelen die nu getroffen moeten worden, de onzekerheid....

over het verloop van de corona-besmettingen en de zorg voor de gezondheid van de bezoekers van de kermis, deelnemers, vrijwilligers, het publiek bij de activiteiten en de Oranjevereniging het niet mogelijk is de Oranjefeesten in de huidige vorm door te laten gaan.

Dit alles in acht nemend kwam de Oranjevereniging tot de conclusie om de Oranjefeesten 2020 in Noordwijkerhout een andere invulling te geven. De eigenaar en huurder van een winkelpand (waar Herenmode Alexander Suits gevestigd is) verlenen hiervoor hun medewerking, door het beschikbaar stellen van de winkelruimte en daarmee het realiseren van Studio Oranje, klik hier voor het programma.

De Oranjevereniging Noordwijkerhout is dankbaar dat er op deze manier meegedacht wordt om van de Oranjefeesten 2.0 iets moois te maken. De winkel van Herenmode Alexander Suits op Dorpsstraat 22 zal gesloten zijn op 7, 8, 9, 10 en 11 september. Vanaf  zaterdag 12 september is de winkel weer geopend.