Datum: 28-01-2023 - 14:06
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

19
aug
'20
NOV-zomerprogramma op zaterdagen in augustus met muziek- en straatartiesten, dinsdag 8 september jaarmarkt in Noordwijkerhout.
Geschreven door NOV-Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging
Foto's Redactie BON

NOV-zomerprogramma 2020: zaterdag 22 augustus Crazy House Acoustic, dinsdag 8 september jaarmarkt.

De corona heeft er voor gezorgd dat alle in voorgaande jaren druk bezochte zomeractiviteiten van de  Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), dit jaar helaas door alle maatregelen niet kunnen plaatsvinden. De NOV heeft de afgelopen zaterdagen in juli en augustus toch voor, op wat kleinere schaal en op gepaste afstand, leuk entertainment gezorgd en gaan daar...

aanstaande zaterdag mee door in het centrum van ons dorp.

Zaterdag 22 augustus: Crazy House Acoustic.
Wij presenteren hier: Crazy House Acoustic! Een onderdeel van Crazy House collective. Deze swingende mobiele viermans bezetting speelt oude klassiekers tot nieuwe hits en zal Noordwijkerhout in zomerse sferen brengen! Een beetje positiviteit in deze corona tijd! Crazy House Acoustic speelt in principe door het hele centrum, men is mobiel i.v.m. de coronamaatregelen en ze spelen tussen 13:00 en 17:00 uur.

Jaarmarkt dinsdag 8 september
De traditionele kermisdagen van de Oranjevereniging krijgen dit jaar door corona helaas een andere invulling. De NOV wil daarom een eigen activiteit creëren met een jaarmarkt op dinsdag 8 september van 13.00 uur tot 21.00 uur. Uiteraard zullen bij de organisatie van de jaarmarkt de geldende corona-voorschriften in acht worden genomen. De organisatie van de jaarmarkt is in handen van Gea van Vulpen en meer informatie kunt u krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.