Datum: 29-03-2023 - 12:15
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

15
aug
'20
Kermis definitief afgeblazen, exploitanten kunnen helaas niet voldoen aan gestelde eisen.in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Kermis definitief afgeblazen, exploitanten kunnen helaas niet voldoen aan gestelde eisen.

In een eerder persbericht heeft de Oranjevereniging aangegeven dat zij tot de conclusie waren gekomen dat gelet op alle maatregelen die getroffen moesten worden, de onzekerheid over het verloop van de coronabesmettingen en de zorg voor ons aller gezondheid het niet mogelijk zou zijn de kermis in de huidige vorm door te laten gaan. Na de versoepeling om kermissen vanaf 1 juli...

toe te staan heeft de Oranjevereniging contact gehad met de exploitanten om te kijken of er toch nog mogelijkheden waren. Na een verkennend gesprek met de Gemeente Noordwijk is er toch een vergunning aangevraagd.

Afgelopen week is door de kermisexploitanten besloten om de vergunningaanvraag in te trekken omdat er niet voldaan kan worden aan de door de instanties gestelde eisen en het voor hen hierdoor niet mogelijk is om er een leuke en rendabele kermis van te maken. De Oranjevereniging is de exploitanten en de gemeente dankbaar dat zij zich maximaal ingezet hebben om alsnog een kermis te kunnen organiseren.

Het niet doorgaan van de kermis betekent niet dat we het opgeven. We hebben de familie Brouwer benaderd en deze is bereid om, op de dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 september van 10.00 tot 18.00 uur, voor de u vertrouwde oliebollen te bakken. De vergunningaanvraag is bij de gemeente ingediend.

Laten we hopen dat de Brink niet helemaal leeg is tijdens de Oranjefeesten 2.0. Maar dat we in ieder geval een zak oliebollen kunnen halen. Wij houden u van het verdere verloop op de hoogte. Ons gehele programma Oranjefeesten 2.0 vindt u op onze site www.ovnwh.nl.

Foto kermis > BON.