15
aug
'20
Arie van den Burg winnaar 2e 'Arnold Derksen wisselbokaal' van Biljartvereniging Puyckendam in Noordwijkerhout.
Geschreven door Biljartvereniging Puyckendam
Foto's Redactie BON

Arie van den Burg winnaar 2e 'Arnold Derksen wisselbokaal' van Biljartvereniging Puyckendam.

Voor het tweede jaar werd in de zomerperiode het Arnold Derksen toernooi gespeeld. In 3 poule van 7 deelnemers werd er enthousiast gestreden om de eerste plaats, die recht gaf om mee te doen in de finalepoule op 13 augustus. In poule 1 werd Nico Duivenvoorden 1e door met een miniem verschil van 0,03 punt Gerard van der Voort te verslaan. In poule 2 was Ton Schoorlemmer de sterkste...

had versloeg Joop Broekhof (de winnaar van vorig jaar) met 0,1 punt. In poule 3 was Arie van den Burg duidelijk de sterkste hij won al zijn wedstrijden en had 5 punten meer dan nummer 2 Leo de Groot. In de finale op 13 augustus begon Ton Schoorlemmer tegen Arie van den Burg. Arie was duidelijk sterker dan Ton, hij wist veel gebruik te maken van de missers die Ton liet liggen.

In de twee partij mocht Ton Schoorlemmer het proberen tegen Nico Duivenvoorden. Na een spannende strijd wist Nico met 5 caramboles verschil van Ton te winnen. In de finale tussen Arie van den Burg en Nico Duivenvoorde was Arie ook voor Nico veel te sterk. Arie was de winnaar van de Arnold Derksen bokaal die door Lida Derksen werd uitgereikt.

Na afloop was de jaarlijkse barbecue. Wat een gezellige afsluiting was van dit toernooi.

Foto's PR.